FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, noi informații despre plecarea lui Florinel Coman: „M-a întrebat cineva dacă-l dau cu 20 de milioane de euro” » Răspunsul patronului de la FCSB

Becali speră să obțină o sumă consistentă de pe urma transferului lui Florinel Coman // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Becali speră să obțină o sumă consistentă de pe urma transferului lui Florinel Coman // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 21:03

FCSB // România U21 are un parcurs de senzație la Europeanul de tineret, calificarea în semifinale reprezentând un motiv de bucurie și pentru Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB. Latifundiarul a făcut noi dezvăluiri despre o posibilă plecare a lui Florinel Coman, 21 de ani. 

„M-a întrebat cineva dacă-l dau pe Florinel Coman cu 20 de milioane de euro. M-a întrebat: «Cât vrei?» I-am zis că nu are niciun preț. Facem prețul după ce vine cu cupa în brațe (n.a. - titlul de la EURO 2019).

Nu un club a intrat pe fir, ci un impresar. Nu știu dacă se făcea transferul. Am refuzat. Probabil el voia să vadă prețul, nu a fost o ofertă.  Să vedem, nu știu pe cine vindem. Să vedem ce va fi. Trebuie să speculez marfa la maximum, dar vreau să jucăm și în Europa League”, a mărturisit Gigi Becali, la TV Digi Sport. 

3.500.000 €e cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt

Tot marți seara, Becali a anunțat că e dispus să plătească suma de 7 milioane de euro pentru transferul lui Alexandru Cicâldău de la CSU Craiova. 

Vezi și: Gigi Becali pregătește cel mai scump transfer din istoria Ligii 1! FCSB dă 7 milioane pentru Alex Cicâldău: „E ca Marco Verratti”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
147259629210475
Valentin Onea  •  26 Iunie 2019, 08:05

Becali, i-si umfla singur jucatorii, doar, doar, vine cineva cu o oferta. E disperat sa vinda si el. Pai cum, ala vinde, ala vinde si io, ditamai becali, nu ? Dar nu mai pacaleste pe nimeni, au vazut oamenii ce tepe ( Stanciu, Chipciu, Chiriches, Gardos , etc ) au luat unii .

forza_viitorul
forza_viitorul  •  26 Iunie 2019, 07:59

Cred ca l-a sunat Prodanca! :)) Sanchi, cu 20 de milioane se gandeste daca il da, nu e sigura treaba... Bai ce club dezorientat! N-au nume, n-au stadion, n-au identitate... FCSB = faci ce spune Becali.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  26 Iunie 2019, 05:24

Numai prostii debiteaza becali. E praf

Vezi toate comentariile (14)
Comentează