FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali nu vrea să mai audă de propria echipă: "Voi credeţi că mai are Steaua vreo valoare pentru mine?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 13:38

Înainte de a se întoarce la închisoarea de la Poarta Albă, după cele 5 zile de permisie, Gigi Becali a fost la o biserică din Pipera unde a luat parte la slujba de duminică.
Patronul Stelei n-a vrut să vorbească prea mult despre echipa de fotbal şi a lăsat să se înţeleagă că liderul la zi al Ligii 1 va reprezenta pentru el doar o sursă de bani.

"Pe mine mă interesează mîntuirea! Voi credeţi că mai are Steaua vreo valoare pentru mine? Pentru mine Steaua va fi o societate comercială care va cîştiga bani, iar eu la rîndul meu voi dona respectivele sume la bolnavi şi biserici", a spus Gigi Becali.

Gigi Becali ar putea fi eliberat definitiv pe 31 martie, data la care va fi judecată contestaţia înaintată de procurori împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia, care a admis eliberarea sa condiţionată.

Cum a ajuns Gigi Becali la închisoare?

  • A fost condamnat în 3 dosare diferite (“Valiza”, “Sechestrarea” şi “Schimbul de terenuri cu MApN”).
  • Datorită legii contopirii pedepselor, cumulat au rămas doar 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.
  • Capetele de acuzare pentru care a fost trimis la puşcărie, multe şi diverse: fals, dare de mită, lipsire de libertate, complicitate la abuz în serviciu în formă calificată şi continuată.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (207)
sexilian
sexilian  •  30 Martie 2015, 13:18

putinari nu plangeti,faceti-va rugaciunile, daca nu, guleratu va penetreaza,resturilor.

andrei.f
andrei.f  •  30 Martie 2015, 13:10

Vinde clubul, doar nu o să joace echipa să strângă bani pentru popi ?

fclonasb
fclonasb  •  30 Martie 2015, 09:54

VINDE CLUBUL SI DA BANII LA SARACI!

Vezi toate comentariile (207)
Comentează