FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, plan nebunesc anunțat în direct la TV: "Am vorbit cu MM Stoica! Plecăm în Anglia și luăm o echipă din Liga a 2-a de acolo! O să fie vai de capul vostru"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 10:52

Gigi Becali a dezvăluit astăzi că se gândește să preia o echipă de fotbal din Anglia din cauza problemelor pe care le are în România în procesul cu Armata pentru CSA Steaua.

"Eu nu vreau idolatrie din fotbal, vreau afacere. Vă dezvălui ceva în premieră. Vorbeam azi cu MM Stoica și l-am întrebat «Bă, te-ai muta în Anglia cu fotbalul?» Și mi-a zis că ar face asta. Și i-am spus «Bă, Mihai, dacă aici sunt mizerie, putregai, oameni de nimic și javre care vor să distrugă țara, hai să ne mutăm!».

M-am gândit să mergem în Anglia, luăm o echipă din Liga a 2-a cu 25 de milioane de euro, aducem toți jucătorii și aia e. Luăm în fiecare an 150 de milioane de euro pe sezon din drepturile TV. Plătesc salarii de 10 milioane de euro și am profit de 100 de milioane de euro pe an. Am puterea și mintea să fac asta.

Dacă pleacă Becali, mai vedeți fotbal? Vai de capul vostru. La revedere! Plec din moment ce șoriceii pot șicana elefanți, puii șicanează vulturii, iar tractorul e mai bine văzut ca Mercedesul. Ce să facă? Sunt gonit, a dezvăluit Gigi Becali la ProX.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (209)
magic4ever
magic4ever  •  25 Mai 2018, 13:50
Postat de Dimache Gelu pe 25 Mai 2018, 00:02

:))))))))))))) DECI.. LESIIIIIIIIIIINNN..JIJI SI MIMITZA MARI AFACERISTI IN UK?.. HAI CA VA PUN EU O VORBA BUNA IN NOTTS.. PAPAGALILOR.. AU SI CCE IN PALMARES... VA IMBOGATITI.. PANTELIMON VA ASTEAPTA

Pantilimon man...in Pantelimon petrece BUG Mafia:)

ninel_nails
ninel_nails  •  25 Mai 2018, 13:09

Doamne ajuta!

936976879667984
Savin Ioan  •  25 Mai 2018, 12:28

da dute odata sa scapam de tine *** sa pleci ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (209)
Comentează
Close