FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, prima reacție despre Hagi înainte de meciul cu CFR: "Nu are cum să le zică" + ce spune despre arbitrii care conduc meciurile din ultima etapă

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 10:51

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, se așteaptă la un arbitraj corect al lui Istvan Kovacs la meciul din ultima etapă dintre CFR Cluj și Viitorul. 

"Mă așteptam la aceste delegări. N-avea cine să fie altcineva. Hațegan, la ora asta, nu e în formă. Nu mă deranjează delegarea lui Kovacs la CFR - Viitorul. Omul a demonstrat că merită. Plus că nu-mi aduc amitne ca Istvan Kovacs să fi greșit în acest sezon. Dacă n-a greșit, înseamnă că e în formă. Oricum, nu se mai fac aranjamente. 

Nu am acuzat de aranjamente, am spus doar lucruri care s-au întâmplat. S-a spus în presă că dacă s-ar fi arbitrat corect, FCSB ar fi fost pe primul loc", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

Latifundiarul se așteaptă ca Viitorul să facă o partidă mare în meciul cu CFR Cluj de duminică. 

"Eu am o altă trăire, nu știu dacă o înțelege cineva. Campionatul îl dă Dumnezeu. Dacă Dumnezeu crede că nu trebuie să iau titlul, nu-l iau. Nu mai sunt emoțiile atât de mari, mă las în mâinile lui Dumnezeu. Eu cred că Viitorul va juca pe viață și pe moarte cu CFR Cluj. Mai sunt și bani la mijloc, mai sunt și orgolii, mai e vorba și de dragoste. 

Eu m-am împăcat cu Gică Hagi. El nu are cum să le zică jucătorilor să se dea la o parte. E orgoliul lui, a fost campion anul trecut, acum poate fi pe 3", a declarat Becali, la Pro X. 

  • În cazul în care FCSB se impune cu Astra, iar Viitorul o încurcă pe CFR Cluj, titlul va ajunge la echipa roș-albastră!

Vezi și: CCA a decis! Ei sunt arbitrii care decid finalele pentru titlu + coincidențe îngrijorătoare: CFR Cluj, ocrotită de arbitri în meciurile de titlu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
431516447010175
Nuta Radu  •  19 Mai 2018, 07:00

Gigi,nu mai esi pe sticla ca atat cat te vei lua dupa MM tau care in toti acesti 3 ani de cand nu ei campionatul tea informat gesit,el vrea sa aiba un antrenor care sa-l manevreze,pacat de bani pe care tu iai bagat in fotbalisti ca nai realizat nimic.Mai mult ai 2 pocanzai care te incita pe sticla Radu Naom si frumuselul de Geambasu ,nai 9invatat nimic di ani precedenti pacat .

1308183692641866
Diana Dim  •  18 Mai 2018, 22:33

Dupa toate manevrele astea ar fi tare sa bata Astra. E de SF, dar ar merita!

1308183692641866
Diana Dim  •  18 Mai 2018, 22:31

Calintarule ce zici de schimbare? Un arbitru cu trecut stelist ca Tudor e bun la Cluj? Iese FCSB campioana? Ce zici?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează