FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI POATE FI SANCŢIONAT

Gigi Becali riscă sancţiuni după spectacolul public oferit în libertate! » Oficialii penitenciarului: "A încălcat aproape toate regulile!"

foto: Libertatea
foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 14 mai 2014 11:13

Gigi Becali a făcut un adevărat spectacol în cele 24 de ore de libertate. Patronul Stelei a oferit zeci de minute de interviuri în care a vorbit despre fotbal şi politică şi a anunţat că e convins că va fi liberat curînd. "Prestaţia" lui Becali ar putea să-i aducă sancţiuni.Purtătorul de cuvînd al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, a declarat pentru Fanatik că Gigi Becali a încălcat regulile pe care un deţinut eliberat pentru 24 de ore ar fi trebuit să le respecte:

“Domnul Becali nu avea voie să facă tot ce a făcut în cele 24 de ore în care a fost liber. Dînsul trebuia să se ducă în linişte acasă, să-şi vadă familia în linişte, să se prezinte cu documentul de eliberare provizorie la poliţia unde aparţine şi să se prezinte la penitenciar la ora stabilită de conducere.

Din păcate, dînsul a respectat doar ora la care s-a prezentat la penitenciar şi faptul că s-a dus cu documentul la poliţie cînd a plecat şi cînd a ajuns acasă şi cînd a plecat de acasă. În rest, a încălcat aproape toate regulile unui deţinut care iese pentru 24 de ore în permisie. Nu avea voie să dea declaraţiile respective presei, cu iz politic şi aşa mai departe. În zile următoare domnului Becali i se va comunica decizia conducerii după ce dînsul a încălcat unele reguli".

Gigi Becali s-a întors la închisoare, dar se pregăteşte să iasă definitiv: "Scriu cărţi de religie şi sport sau mă eliberează CEDO"

Gigi Becali face o dezvăluire şocantă şi-i dă de gol pe George Copos şi Mihai Stoica! » Cum a vrut să-i păcălească pe judecători

VIDEO Gigi Becali, eliberat! Conferinţă de presă la cimitir! "Dacă iese Ponta preşedinte, în 3 zile ne graţiază pe mine şi pe Popescu!"

Gabriel Botezan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (119)
mixmax
mixmax  •  15 Mai 2014, 09:23

asta-i vrajeala ieftina. Dreptul la libera exprimare nu este retras nimanui pe perioada de detentie. Ciobanul are voie sa faca politica si in puscarie si in orele de libertate dupa bunul plac. Romania e clienta CEDO, datorita acestor reguli prostesti care incalca drepturile omului si 95% din procesele intentate statului roman.

mixmax
mixmax  •  15 Mai 2014, 09:13
Postat de magura pe 15 Mai 2014, 06:03

Ba sa stii ca ar fi bine sa-l elibereze Ponta sau Base. Asa, ciobanu' mai face niste manevre, iar e arestat, iar i se confisca niste averi si uite asa mai aducem bani la Bugetul de Stat. Cum e "ciobanul", asa sunt si "oile"! Se cred superiori tuturor si in realitate sunt vai mama lor!! Rusine becali, rusine steaua!!!

hehehe...ai vb tu, marele prost al site-lui. Rusine sa-i fie lu' matta ca te-a pastrat si faci umbra pamantului degeaba!

magura
magura  •  15 Mai 2014, 06:03
Postat de gemminy55 pe 14 Mai 2014, 17:08

acuma nu-i mai pe moarte??!nui mai trebuie guler la git?ce dracu se da de ceasu mortii javra asta?ar face orice sa scape de pirnaie arogantul si ciobanu dracului!lasa ca nu iasa ponta presedinte sa te gratieze si sa furi mai departe romania!asa ca SEDERE PLACUTA SI LUNGA LA POARTA ALBA!

Ba sa stii ca ar fi bine sa-l elibereze Ponta sau Base. Asa, ciobanu' mai face niste manevre, iar e arestat, iar i se confisca niste averi si uite asa mai aducem bani la Bugetul de Stat. Cum e "ciobanul", asa sunt si "oile"! Se cred superiori tuturor si in realitate sunt vai mama lor!! Rusine becali, rusine steaua!!!

Vezi toate comentariile (119)
Comentează