FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Gigi Becali s-a dezlănțuit: "Vreți să facem noi, familia Becali și cu Borcea, toată pușcăria României?!" » Mai face o încercare cu un proiect: "Într-un an e gata"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 14:26

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat decizia Judecătoriei Ialomița de a-l elibera pe vărul său, Ioan Becali, și a anunțat că revine în politică.

  • Giovani Becali a fost liberat condiționat astăzi, printr-o decizie definitivă. (Detalii aici)
  • Cristi Borcea așteaptă și el un verdict în privința cererii sale de liberare, după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au rămas astăzi în pronunțare. 

Gigi Becali consideră că familia lui și fostul finanțator dinamovist au plătit prea mult pentru infracțiunile comise.

"Este o veste bună pentru familie eliberarea lui Giovani, o decizie normală. Chiar trebuia să vină mai repede acasă. Normal era ca și Victor să vină acasă. Vineri are și el recurs.

Nu cumva vreți să facem noi, Becali, după ce familia noastră a făcut 100 de ani de pușcărie, închisoare acum pentru toată corupția din România? Văd că toți ăia care care au furat sutele de milioane au făcut câte un an și trei luni, un an jumătate. Văd că Victor stă de aproape 5 ani în pușcărie și nici măcar nu are nicio vină că s-au vândut niște fotbaliști, doar că era fratele lui Giovanni. Vreți să facem noi, familia Becali și cu Borcea, toată pușcăria României?

Borcea are 4 ani și jumătate de când stă în pușcărie pentru că a vândut niște fotbaliști. Fotbaliști ai lui Dinamo, adică ai lui. De la cine a furat dacă la Dinamo era el acționar? Să zicem că nu a plătit taxe, dar a plătit apoi prejudicii și văd că stă tot în pușcărie. Alții care au furat sunt afară. Și nici nu au plătit prejudicii. Bă, e o viață de om 5 ani! Lăsați oamenii în pace să se elibereze. Ce vreți? Să scoateți toată corupția din România cu familia Becali și Cristi Borcea? Scoteți-o, mă, dar vă vede Dumnezeu", a declarat Gigi Becali la B1 TV.

Mai mult, Gigi vrea să revină în politică la conducerea unui nou partid, după experiența eșuată cu Partidul Noua Generație:

"Eu vă promit că în curând îmi fac partid. Peste un an va fi gata. Mie mi-a fost frică de binom înainte. Acum nu mai au curaj să dea pușcărie pentru că nu mai e Oprea".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
2081747121852938
Dafin Cosmin  •  02 Mai 2018, 23:19

Gigi Becali ești un mare prost. Banii nu sunt ai lui sunt ai clubului. Acțiunile tale la firma aduc dividende care nu reprezintă valoare acțiuni și o parte din profitul firmei pentru care plătești taxe. Deci când vinzi drepturi asupra unui jucător nu vinzi in nume propriu idiotule. Vinzi in numele clubului. Tu persoana fizica nu ești persoana juridică. *** ! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  02 Mai 2018, 21:04

Se pare ca Gigi nu a invatat nimic, nici din puscarie, nici din esecul in politica. E pacat de el! La cati bani are, ar putea investi intr-o academie de fotbal, cum a facut Gica Hagi, onest si cu performante.

balauru48
balauru48  •  02 Mai 2018, 19:45
Postat de John Milne pe 02 Mai 2018, 18:27

Ba tu esti un Nimik . Go eat cake gloata .

Ce zici prostule?

Vezi toate comentariile (64)
Comentează