FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Becali se bucură de haosul de la Dinamo: "E foarte bine ce face Negoiță! Totul e în favoarea mea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 12:00

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația de la Dinamo și despre dorința lui Ionuț Negoiță de a vinde clubul pentru 2 milioane de euro.

"Ce să zic despre problemele de la Dinamo? E foarte bine ce face Negoiță. Trebuie să își dea seama suporterii ce înseamnă un om care dă bani la fotbal. Să înțeleagă Talpan și CSA-ul ce înseamnă fotbalul. Un club, cu tot patrimoniul, se vinde cu 2 milioane de euro. Cum sa ceară CSA 37 de milioane pentru o marca licențiată?

Tot ce se întâmplă acum în fotbal e numai și numai în favoarea mea. O să vedeți și la Rapid. Nu cumpără nimeni, marca Rapid se dă cu cel mult 100.000 de euro. 

Dinamo e un club mare și se vinde cu 2 milioane de euro, dar nu-l ia nimeni. Asta e mai important! Suporterii, care cred că sunt tari,  să pună ei 2 milioane și să ia clubul", a spus Becali la ProTV.

Citește și: Noi detalii de la FCSB » Ce a făcut Alibec în vestiarul stelist : "Dacă tu nu mă respecți, nu te respect nici eu"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
mosvasile
mosvasile  •  12 Noiembrie 2017, 17:28

Dispari!

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Noiembrie 2017, 17:08

Suporterii, care cred că sunt tari, să pună ei 2 milioane și să ia clubul", a spus Becali la ProTV. Are dreptate. De " haosul"asta profita ..CFR. Asa ca .. Oricum nu cred ca e chiar asa si CFR a dus-o greu si si-a revenit. In locul jucatorilor plecati vor fi promovati altii,care vor redresa echipa. Miriuta e omul potrivit la locul potrivit , excelent psiholog pentru astfel de situatii ,un "bonhome" desavarsit. Asa a reusit si la CFR sa refaca o echipa demoralizata cu jucatori necunoscuti , la fel va reusi si la Dinamo. Dupa care , parca vad va fi inlaturat.Asta e viata si Andne a patit la fel. Pana una alta succes Miriuta ,clujenii nu te-au uitat , suporterilor dinamovisti le sugerez rabdare , multa rabdare ,nu e usor.

pedro_nr1
pedro_nr1  •  12 Noiembrie 2017, 15:59

Are dreptate 100% jiji :) mimamo e slaba rau tare si va cadea cat de curand in B ! noi o vrem in play-off sa-i mai ardem doua bataii :)

Vezi toate comentariile (23)
Comentează