FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Becali se implică în problemele de la Dinamo » Atac furibund: "Voi vă dați seama, comuniștii? Să vină DNA-ul!"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 13:43

Gigi Becali a comentat problemele de la Dinamo, unde Ionuț Negoiță a anunțat că se va retrage de la echipă dacă nu se va ajunge la un consens în privința stadionului. 

Patronul FCSB e scandalizat de faptul că Nicolae Badea încearcă să preia din nou clubul de la actualul finanțator al "câinilor": 

”Mă doare sufletul că în țara mea se întâmplă asta. Păi, cum adică, ia omul echipa, o scoate din groapă, bagă milioane de euro, și apoi îi spuneți că nu are nimic. Păi, ce face Badea cu istoria și cu palmaresul? Că a dus Dinamo în ruină! A lăsat clubul cu datorii de 20 de milioane de euro.

Să-i spuneți lui Nicolae Badea că istoria este cea care face continuarea. Locul în Liga 1 a preluat istorie, tradiție, toate. Palmares înseamnă istorie. La comuniști, la Badea acolo, așa e, că păcălesc ei, comuniștii, cum vor. Să ia ei toate privilegiile.

I-au dat echipa lui Ionuț Negoiță, el a cheltuit bani, milioane, și acum vine Badea si spune ca n-a dat nimic. E adevărat, marca poate fi scoasă la licitație. Dacă nu i-a dat-o, poate să o vândă cui vor ei. Dar nu istoria si palmaresul.

Să facă DNA-ul anchetă la stadion. În 2003, printr-o hotărâre de Guvern, mie mi-a luat Adrian Năstase stadionul. Iar lui Nicolae Badea i-a dat stadionul lui Dinamo. Voi vă dați seama, comuniștii? Ia să vină DNA-ul să facă un control, să vadă cum s-a dat stadionul.

Eu am făcut un schimb de terenuri și m-au dus la pușcărie. Iar ei, comuniștii, primesc cadouri de la statul român", a spus Becali la TV Sport.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
geo.b.
geo.b.  •  25 Iulie 2017, 15:51

Mie unul imi este SCARBA de ce se intampla in tarisoara asta.De la nivel inalt se incurajeaza NEMUNCA si HOTIA. Pe fata inca nu mai "dupa perdeaua".Dar noi ce putem face ? Sa iesim in strada ? Ei automat ne clasifica ca fiind "huligani",pusi si platiti de "extraterestri" sa creem haos.Ei nu recunosc ca in urma faptelor lor noi SUNTEM NEMULTUMITI si nu MANIPULATI.Toate sunt cu susul in jos si nimic la locul lor,in tara asta,tocmai ca in urma acestui haos "descurcaretii",printre care si Badea,sa se imbogateasca prin nemunca,iar NOTA DE PLATA SA O PLATIM TOT NOI,CONTRIBUABILII,adica prostii.

blatistu49
blatistu49  •  25 Iulie 2017, 15:42

savinala blaturile in serie ale ciobanului si la arestarea golanilor in negru TUDORI CHIVULETI GAMANI cu toti corupti *** si clica lui a distrus fotbalul avem un fotbal de mina a3 a

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

whiteredarad
whiteredarad  •  25 Iulie 2017, 15:35

Trupa lui Nastase, Badea, Agaton,, a fostilor generali de politie implicati la Dinamo are inca mare putere. Vad ca si ministereasa o apuca frica de "fostii", altfel nu pricep cum nu se poate face o ancheta la ONG, non profit ( "asa-zis "), cu actionari , cu nume grele. Speranta mea-poate nu este utopica- este sa apara un Prim Ministru, care sa spuna : "stop", stadioanele , salile de sport, bazele de pregatire, etc, trec , fie la primarii, fie la Ministerul Sporturilor, iar Armata si Politia sa se ocupe de sfera ei de activitate, nu de sport

Vezi toate comentariile (29)
Comentează