FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali se pregăteşte pentru Palatul Parlamentului » Patronul Stelei a primit noi veşti bune

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 decembrie 2014 09:35

Gigi Becali a fost informat de către şefii penitenciarului Poarta Albă că, pe lîngă cele cinci zile de permisie pe care le-a cerut de Revelion, a mai primit alte două zile bonus pentru bună purtare.

Becali va ieşi din închisoare pe 27 decembrie şi va reveni la Constanţa pe 3 ianuarie. Iniţial, finanţatorul Stelei solicitase să fie liber de Crăciun, dar pînă la urmă a decis să petreacă alături de familie noaptea dintre ani.

Surse autorizate susţin că Becali va petrece Revelionul la petrecerea de la Palatul Parlamentului.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, pe 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni pentru condamnările în dosarul Valiza şi în cel al sechestrării persoanelor care i-au furat maşina.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (426)
ockiu
ockiu  •  21 Decembrie 2014, 22:19

io zic ca nu o sa stie nimeni ce face in aceste zile libere pe care le are. cu atat mai putin sa faca revelionul in public.

inexistentus
inexistentus  •  21 Decembrie 2014, 20:57

F...U...C..K UE, F... NATO... F...Obama si F.. si pe aia de la Bucuresti !

ando89
ando89  •  21 Decembrie 2014, 19:05
Postat de samertx pe 21 Decembrie 2014, 18:59

Metre, e chiar dust. Copie palidă!

Asa o fi, de gustibus non est disputandum:) Apropo de topic, ai remarcat ca subiectul si-a tras costum cu dungulite, stia el ceva:))

Vezi toate comentariile (426)
Comentează
Close