FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FCM TG. MUREŞ 3-1

Gigi Becali spune că nu e rasist: "Nu mai transfer negri, pardon, afro-americani, pentru că negrul nu se pretează la Steaua" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 27 septembrie 2012 23:56

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre victoria echipei sale cu FCM Tg. Mureş, scor 3-1, într-o partidă contînd pentru "şaisprezecimile" Cupei României.

"Cupa e un obiectiv pentru că şi putem să cîştigăm. Pînă acum ziceam că nu vrem să cîştigăm, pentru că atunci cînd n-ajungi la struguri zici că sînt acri. Am făcut un joc bun, am avut o echipă complet schimbată. Am dominat categoric şi în zece jucători şi în nouă. Sîntem atît de puternici, încît putem lua campionatul şi cu echipa din seara asta.

Reghe mi-a zis că nu-l înţelege pe Copos, care cere să pierdem la "masa verde" cu Rapid. Ce face el cu alea 3 puncte? Îi dau eu nouă, tot nu ia nimic", a spus Gigi Becali la Fanatik Show, la DigiSport 1.

...despre meciurile cu Petrolul şi CFR: " Steaua nu poate fi învinsă în acest sezon. Ce emoţii să am la Petrolul? Batem şi la petrol şi la făină. Mai important să batem la ăia cu făina, făina din Columbia"

...despre Mihai Costea: "S-a văzut la el că i-a dat papucii. Ştiţi că sînt superstiţioşi fotbaliştii. Acum, probabil că o să-i dea şi sandale, tot"

...despre rasism: "Eu n-am nimic cu ţiganii. Păi, cine a ajutat ţiganii mai mult decît mine. Eu n-am nimic nici nu negri, pardon, cu afro-americanii. Nu mai transfer, pentru că vreau echipă de români, negrul nu se pretează la Steaua, nu joacă bine de la climă"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (21)
imperator
imperator  •  28 Septembrie 2012, 12:34

Ciobanu transferă doar jucătări care nu sunt mai deștepți ca el ! : )

raul1985
raul1985  •  28 Septembrie 2012, 10:45

ce sa-i ceri oierului? el nu stie ce inseamna afro-americani... singurul african din istoria Stelei a fost Falemi (dar si el era 1/2 african). in rest a avut sud-americani.

domodo
domodo  •  28 Septembrie 2012, 08:37

sa-i spuna cineva acestui bou si cretin ca sunt f. multi jucatori in lume negrii de SUPERVALUARE si nu panarame cum a adus el la steaua(fratii costea,pintili,dumitras etc)asa sa taca din gura ca numai prostii spune acest dobitoc nenorocit cu numele de gegel becali!!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează