FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA STEAUA

Gigi Becali: "Vin 10.000 de oameni din toată ţara să mă susţină printr-un miting" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2009 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că înregistrarea prezentată de Horia Ivanovici la Fanatik Show este un fals şi spune că nu pune presiune pe jucători, aşa cum reieşea din spusele presupusului jucător stelist.

"Credeam că e un om pus de Ivanovici, nu el. Toată viaţa lui, Horia a făcut numai măgării şi lucruri asemănătoare, nu a prezentat niciodată încredere. Să fie Szekely jucătorul? Aveam ofertă de 800.000 de la Timişoara, i-am spus că-i dau şi lui 200.000 lui ca să plece.

Mi-a răspuns că nu se compară condiţiile de la Steaua cu cele de la Poli şi a refuzat să plece, cum să fie el cel din înregistrare. Nu am avut timp să cert pe nimeni, am glumti cu jucătorii înainte de meci. E numai mîna lui Dinamo aici, l-am sunat pe Borcea şi i-am zis că el e prieten cu Ivanovici şi că e mîna lui, a început să rîdă şi nu mi-a dat nici un răspuns.

Vin 10.000 de suporteri să mă susţină din toate colţurile ţării, va fi un miting făcut cu aprobare. Mai mult, două personalităţi din istoria Stelei mi-au spus că vor face un sfat al bătrînilor care să  îmi dea sfaturi, să mă consilieze", a spus Becali la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (85)
 •  23 Septembrie 2009, 02:04

am fost si eu unul dintre aceeia care mi a parut rau cand l am vazut pe becali cu catusele dar acum realizez ca de la o perioada are probleme psihice grave.acum realizez ca a distrus marile glorii ale stelei si ale fotbalului romanesc.BECALI si neamurile lui sunt o mocirla pentru fotbalul romanesc.asta un incult celalat (giovani) alt incult....dar cu bani...cu tot cu banii lor in fata oamenilor sunt nonvalori.

 •  23 Septembrie 2009, 01:20

Domnule Becali,cei zece mii vor veni la primul meci acasa,sa te aplaude,sa te sustina,pentru investitiile adevarate facute la echipa in ultimii ani,pentru profesionali-smul de care ai dat dovada la conducerea Stelei,pentru priceperea de a lucra cu oamenii,de a te face apreciat si iubit de jucatori si suporteri,pentru echilibrul si obiectivi-tatea cu care evaluezi munca antrenorilor.Ai reusit sa duci Steaua pe noi culmi ale gloriei sportive.Felicitari si continua asa...Alo,desteptarea!

 •  23 Septembrie 2009, 01:10

Da,"mister",ca doar esti antrenor,nu?!?Uite, acum,vor veni pentru tine,o suta de mii,nu zece.Bai omule,tu nu ai apropiati sa-ti spuna ca ai luat-o un pic razna.Pe cuvant, ai reactii de om cu probleme.Ai cam pierdut simtul realitatii, faci alegeri eronate,cu nervii esti la pamant,jignesti tot ce-ti iese in cale,capitalul de simpatie s-a dus pana si la mine,care am tot sperat sa te apuce o nebunie pozitiva si sa investesti cu adevarat,sa faci odata echipa aia de C.L. cum te tot lauzi,dar

Vezi toate comentariile (85)
Comentează
Close