FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali vrea să transfere un fotbalist ofensiv care n-a mai dat gol de aproape un an! Cifre dezastruoase pentru o țintă a celor de la FCSB

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 10:28

Becali anunţă că îl vrea înapoi pe Cristi Tănase, dar după ce a plecat mijlocaşul a avut cifre inferioare faţă de perioada în care a evoluat la Steaua şi prestaţiile lui erau submediocre.

"Cred că îl voi lua pe Cristi Tănase. Am nevoie de dublură pentru Florinel Coman". Gigi Becali insistă pentru reîntoarcerea unui fotbalist care a petrecut o perioadă foarte mare la FCSB în precedentul deceniu.

A jucat între 2009 şi 2015, însă n-a fost considerat niciodată un jucător extrem de util. În ciuda faptului că a fost mai mereu titular, impus de cele mai multe ori de patron, randamentul lui a fost departe de pretenţiile unui fotbalist care a costat o sumă imensă: 1,8 milioane de euro.

Acum, Becali îl vrea înapoi, deşi în cei 2 ani şi jumătate cât au trecut de când a plecat cifrele lui Dodel sunt chiar şi mai proaste faţă de cele pe care le-a avut în echipamentul roş-albastru.

La FCSB, în jocurile de campionat, a avut o frecvenţă a golurilor de o reuşită la fiecare 7-8 meciuri. În China şi la cele două echipe la care a evoluat în Turcia, ritmul golurilor marcate s-a rărit şi mai mult: un gol la mai bine de 13 meciuri!

Tănase n-a mai dat gol într-un joc de campionat de aproape un an! Mai precis din luna martie, când a marcat de două ori în partida Karabukspor - Adanaspor 2-0. De atunci, au urmat 23 de partide cosecutive în prima ligă din Turcia în care Tănase n-a dat gol!

3 ani se vor împlini în martie de când Tănase a bifat ultima selecţie în naţională, pentru care a jucat 41 de meciuri şi a marcat 6 goluri

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Ianuarie 2018, 14:32
Postat de Toros Aurelianus pe 05 Ianuarie 2018, 13:54

Dodel e mijlocaș nu atacant sa dea goluri.Rolul lui in echipa e altul sa facă faze sa paseze.Sunt unii atacanți care au uitat sa dea goluri

Exact ,ai dreptate.

1165169533513579
Toros Aurelianus  •  05 Ianuarie 2018, 13:54

Dodel e mijlocaș nu atacant sa dea goluri.Rolul lui in echipa e altul sa facă faze sa paseze.Sunt unii atacanți care au uitat sa dea goluri

zorrozabal
zorrozabal  •  05 Ianuarie 2018, 13:54

Tanase e mijlocas si a tinut partea stanga-si pe Latovlevici! Becali a zis ca il aduce doar pana la vara!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează