FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Gigi, ești pregătit? :) » "Știu că Rotaru se chinuie în aceste zile să vîndă CS U Craiova"

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 13:45

Gigi Becali a anunțat că vrea să dea clubul Armatei și să-și caute un alt club pe care să-l patroneze. Omul de afaceri a recunoscut că una dintre echipele pe care ar vrea să le ia este Petrolul.

Pentru Gigi Becali ar putea apărea o oportunitate de business și din Bănie. CS U Craiova, formația din Liga 1 care e susținută de tandemul primărie - Mihai Rotaru, ar urma să-și schimbe patronajul.

Acest lucru e susținut de Adrian Mititelu, cel care mai spune că Rotaru caută deja cumpărător.

"Știu că Rotaru se chinuie să vîndă echipa, dar nu prea are ce să vîndă pentru că e constituită ilegal. Știu că a vorbit cu mai multe persoane cu bani din Craiova să le vîndă echipa.

Nu știu dacă Gigi Becali va pleca de la Steaua, o echipă care are probleme cu sigla și numele, și să vină la Craiova, o formație care are o situație și mai grea.

Există totuși o probabilitate să fie vreo legătură și Gigi să ajungă la Craiova, dar vă spun că nu știu ceva concret. Știu doar că Rotaru vrea să vîndă neapărat echipa", a spus Mititelu pentru GSP.ro.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
danyla
danyla  •  03 Septembrie 2015, 12:08

Avand in vedere ca din tot ceea ce a spus Mititelu din 2005, de cand a auzit lumea de acest sinistru personaj si pana in prezent s-a indeplinit cam 1%, cred ca este inutil sa vorbeasca cineva despre acest subiect !!! ...

danyla
danyla  •  03 Septembrie 2015, 12:05

In Craiova nimeni nu mai vorbeste despre Mititelu, dar se pare ca numai GSP-istii il viseaza noaptea !!! ...

danyla
danyla  •  03 Septembrie 2015, 12:02

Cu astfel de stiri de scandal GSP a ajuns sa fie devansat de Digi Sport, Prosport si Fanatik in topul celor mai citite site de sport !!! ... Ne bucuram pentru voi !! ... Sper sa o tineti asa pana la desfiintare !!! ... Ati imprumutat din energia negativa a lui Mititelu pe care scrie mare FALIMENT, ... tot acolo o sa ajungeti si voi !!! ... :) :) :) ...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează