FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi ÎI ARUNCĂ la coş pe Tibi Bălan şi Florin Costea » Ar merita cei doi să continue la Steaua?

Tibi Bălan a fost trecut pe lista neagră de Gigi Becali
Tibi Bălan a fost trecut pe lista neagră de Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 08 mai 2012 10:50

Deşi veniţi fără sume de transfer, Steaua a făcut eforturi pentru a-i aduce pe Tibi Bălan şi Florin Costea. Evoluţiile lor l-au dezamăgit atît de tare pe Gigi Becali, încît finanţatorul a anunţat că va renunţa în vară la cei doi

Tibi Bălan a fost înlocuit la pauza meciului de la Chiajna, iar la finalul partidei, Gigi Becali a răbufnit: "Mai bine le-aş fi dat foc banilor, decît să-l aduc pe Tibi Bălan. A dormit pe teren!".

Cam în aceeaşi situaţie se află şi Florin Costea. Atacantul a fost titular cu Petrolul şi schimbat la pauză.  "N-o să-l mai vedeţi voi pe Florin Costea vreodată. A fost o chestie sentimentală, am crezut că şi-a revenit. El credea că e în bazin, înota pe teren", a reacţionat Gigi Becali după meci.

Astfel, Steaua se va despărţi la vară de doi dintre jucătorii de la care se aştepta să devină decisivi în lupta la titlu.

2 goluri şi 2 pase de gol a reuşit Tibi Bălan în acest sezon de Liga 1
1 gol a marcat Florin Costea pentru Steaua în actuala ediţie de campionat

Bine cotaţi
Criticaţi aspru de Gigi Becali, Florin Costea(26 de ani) şi Tibi Bălan(31 de ani) au totuşi cote bune. Pe site-ul transfermarkt.de, Costea e evaluat la 1,2 milioane de euro, în timp de Tibi Bălan valorează 650.000 de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
marin2
marin2  •  02 Iulie 2012, 17:13

Trebuie sa contest ceeea ce spun unii , chiar daca o spun pentru ca ii doare asa zisa realitate de la steaua . Parerea mea este ca in 85 % dintre cazuri un antrenor bun , iar daca sare stacheta la mai bun sau foarte bun , va pune in valoare jucatorii exact cum ai pune un angrenaj unde daca schimbi locul pieselor nimic nu merge sau daca merge nu da randamentul scontat . Parerea mea este ca dintre fratii costea florin este cerebral ( foarte lent in miscare dar un "fin "finalizator ) in timp ce mihai este foarte percutant . Florin categoric este peste tibi . Regretul meu este ca geraldo merita mai mult respect ( continuarea contractului ) iar tatu linga rocha ar fi facut diferenta .PA

capca1
capca1  •  08 Mai 2012, 21:56

La Steaua este o adunatura de amatori, care au ifose de conducatori in fotbal. Daca nu se va reveni la profesionalism şi, nu sunt semne de aşa ceva, Steaua nu va avea performante !

cornelisse
cornelisse  •  08 Mai 2012, 20:42

Nici Balan, nici Costea si nici Tanase nu-s jucatori de valoare. Astia sunt un soi de corigenti/repetenti care mai invata pe alocuri cate o lectie doar, doar vor trece. Steaua vrea "premianti", dar valoarea jucatorilor care sunt adusi e stabilita de oameni non-profesionisti, care ar putea alege jucatorii printr-un joc de zaruri. Nu exista idei clare, strategie, nimic. Centrele de juniori nu-s performante pentru ca nu vede nimeni in asta un potential imens, nu se cultiva anumite valori, discursul oficialilor dezamageste continuu... nimic nu arata ca Steaua ar putea fi vreo echipa mare. Vedeti ce va doriti, invatati sa lucrati corect, oameni de la Steaua!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează