FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi l-a sunat pe Alibec: "Am țipat la el! I-am băgat cărbuni: «Băi, Denise, trebuie să fii barbat. Urmează războiul»"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 16:10

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația lui Denis Alibec, care nu a marcat niciun gol în Liga în acest sezon.

Becali a dezvăluit că l-a sunat pe atacantul de 26 de ani, i-a cerut să muncească mai mult și să renunțe la calculator pentru a reveni la cea mai bună formă a sa.

"Chiar ieri am vorbit cu Denis și am tipat la el. Am țipat așa, cu dragoste. I-am zis: «Băi, ți-a dat Dumnezeu calitate. Băi, trebuie să fii barbat! Acum o să înceapă o nouă viața pentru tine. Va fi război și antreneaza-te bine!.

Bă, ce naiba? Ești copil? Să arunci calculatorul! Toată lumea zice că jocurile și calculatorul sunt boală. Dă 2-3 picioare calculatorului și sparge-l! Denise, apucă-te de antrenament și demonstrează că ai valoare, ca să prinzi un transfer în vară».

I-am băgat puțini cărbuni după discuția asta. Mi-a zis «Da, nea Gigi, da»", a spus Becali la ProTV.

Citește și: Becali n-a mai rezistat și i-a dat replica lui Rădoi: "E zero ca antrenor, de asta n-a reușit!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  28 Decembrie 2017, 22:42

Pe lângă cărbuni i-ai tras și frâna de mâna... așa la jumătate ...

iulihenry14
iulihenry14  •  28 Decembrie 2017, 20:27

Da nea Gigi da, hai ca am meci cu clanu. Vorbim mai incolo.

948952405252770
Marius Fulea  •  28 Decembrie 2017, 18:51
Postat de coriolanus pe 28 Decembrie 2017, 18:45

:))) ori esti paznic la vreun depozit la marginea bucurestiului.. Ori te plictisesti cu *** pe camp.. Ai prins tu multe de le zici pe nume.. Auzi, baietas :))

Da-mi nr de tel vreau sa stau de vorba cu tine

Vezi toate comentariile (18)
Comentează