LIGA 1    •   STEAUA

Gigi "liber"! Argăseală: "Pleacă neînsoţit din penitenciar, are telefon şi poate fi angajat la Steaua"

Ovidiu Ioaniţoaia

Nu Craiovei!

Vineri, 06 Decembrie 2013, 16:54

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că Gigi Becali l-a informat telefonic că va putea lucra la orice instituţie care va întocmi un contract cu penitenciarul şi va avea liber şi la telefon.

Practic, Becali va mai da doar "check-in" în penitenciar.

"Gigi m-a sunat şi mi-a transmis că domnul avocat a dezinformat. Mi-a spus că în situaţia de acum poate lua telefonul de la poartă şi merge la orice instituţie care încheie un contract cu Penitenciarul. Şi la Steaua poate lucra, sau la clubul lui Gică Hagi.

Dimineaţa poate pleca la locul de muncă neînsoţit, prestează munca şi apoi seara se întoarce în penitenciar. Nu mai vrea la Jilava şi o să meargă din nou la Poarta Albă, dar în acest regim. A fost foarte bucuros să audă decizia magistraţilor. Secţia unde este închis acum în Penitenciar are deţinuţi numai în regim deschis. Deci există şi acest regim la Poarta Albă. Va fi liber să se anjageze la un club de fotbal sau într-o comisie la Senat", a declarat Argăseală la televiziunea sportro.

Magistraţii au decis azi ca Gigi Becali să aibă un regim de detenţie deschis. Patronul Stelei are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi jumătate.

Ce declarase înainte avocatul Pavel Abraham

"Dînsul avea dreptul de a cere schimbarea regimului şi judecătorul delegat nu avea motive să nu accepte cererea. La Poarta Albă nu există regim deschis din cîte ştiu eu. Probabil că va fi mutat la alt penitenciar, de exemplu cel de la Găeşti. Decizia aparţine Autorităţii Naţionale a Penitenciarelor.

Sigur domnul Becali va cere o revizuire a pedepsei în viitorul apropiat, pentru a reduce timpul petrecut în penitenciar. Din păcate, regimul deschis în România nu oferă multe avantaje faţă de cel semi-deschis".

Ce înseamnă regim deschis

Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim deschis sunt cazate în comun, se pot deplasa neînsoţite în interiorul penitenciarului, pot presta munca şi pot desfăşura activităţile educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială în afara penitenciarului, fără supraveghere.

201 zile de regim închis a avut de suportat Gigi Becali

Citeşte şi: Hagi îi întinde o mînă de ajutor lui Becali: "Îl aştept cu inima deschisă"

Comentarii (133 ) Adaugă comentariu

ave_biancorossi  •  07 Decembrie 2013, 16:38

S.N.S.P. !

terminatorul2  •  07 Decembrie 2013, 13:21

Postat de teodor.muresan pe 07 Decembrie 2013, 09:41

sta da veste. Sa te tii acum declaratii. Si articole in stana-jsp.

Tu crezi ca iese cu declaratii ?

spre25  •  07 Decembrie 2013, 12:23

Postat de luciann pe 06 Decembrie 2013, 20:08

Clonache asta de unde a mai aparut!? E tot de "nationalitate" maghiara?

E alpha.dog, a primit ordine de la sefu' alpin sã se dea stelist.

teodor.muresan  •  07 Decembrie 2013, 09:46

Postat de teodor.muresan pe 07 Decembrie 2013, 09:41

sta da veste. Sa te tii acum declaratii. Si articole in stana-jsp.

Asta

teodor.muresan  •  07 Decembrie 2013, 09:41

sta da veste. Sa te tii acum declaratii. Si articole in stana-jsp.

sadim3ro  •  07 Decembrie 2013, 08:37

si uite asa am mai obtinut un erou national.

plischi  •  07 Decembrie 2013, 07:22

Postat de naitutreaba07 pe 07 Decembrie 2013, 02:39

oare gigie e cel mai mare hot???? de ce draq nu va agitati la ce face basescu cu fiesa???? sau datoriota lui gigi ducem noi o viata de cacat si avem un salariu de mizerie??? voi in loc sa aveti grija dece o sa faceti voi in viata voastra ii tineti contul lui gigi ..... mai bine va ganditi ce o sa faceti voi in viata voastra si ce o sa le oferim la copii !!!! mai bine va agitati cu basescu ca ne fura pe fata si voi ii pupati in cur,....

cu toata stima, hai la siktir!

plischi  •  07 Decembrie 2013, 07:20

la alegerile prezidentiale are voie sa candideze?! lasand gluma la o parte, sa-i bage cineva in tartacutza ca magistratilor li s-a facut mila de el, ca nu va considera asta drept un gest de slabiciune, desi ma cam indoiesc ca va reusi, nu numai pentru ca are dovleac si nu minte, plus ca nici sfatuitorilor lui nu le prea convine sa-l stie din nou cu rasuflarea in ceafa.

tata_glontzu  •  07 Decembrie 2013, 06:48

1. Care este motivul pentru care un puscarias trece de la regim inchis la deschis ? 2. Senatul angajeaza puscariasi ? Cu alte cuvinte se fac colegi cei care ar trebui sa stea la puscarie cu cei care sunt la puscarie ? 3. Dupa 6 luni (cazul ov_inofilului) orice puscarias iese zilnic din inchisoare ? Atunci care este esenta inchiderii, a privarii de libertate ? 4. Daca seara nu ajunge in celula poate da un telefon de justificare ? Sau veni cu o scutire de la medicul de saivan ? Sau aranja cu vreun coleg de celula sa intre de 2 ori pe poarta ? 5. Are voie sa zboare dimineta pana la Olaroiu si sa vina seara ? 6. Poate sa-si parcheze Maybachu' seara in curtea interioara ?

divide_et_impera  •  07 Decembrie 2013, 05:54

Trăiască maestatea sa Jiji Becali ! :))

Vezi toate comentariile (133)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii

1500 de caractere ramase