FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Gigi Mulţescu dă asigurări că nu va pleca de la Petrolul: "Am refuzat imediat oferta din Emirate şi nu am mai negociat cu alt club"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 11:48

Înainte meciului U Cluj - Petrolul, 0-3, Gigi Mulţescu a primit o ofertă din Emiratele Arabe Unite, însă antrenorul Petrolului a refuzat-o imediat.
"Sînt doar speculaţii. Eu nu voi pleca. Înainte de meciul cu U Cluj am primit o ofertă, dar am refuzat-o şi nu am mai negociat cu alt club. Eu am fost corect şi am spus tuturor că am primit o ofertă. Din punctul meu de vedere sînt antrenorul Petrolului, iar rezultatele şi jocul echipei mă ţin în funcţie. Nu mi se pare exagerat că domnul Capră are o listă cu mai mulţi antrenori pe care să îi contacteze dacă ar fi să plec", a declarat Gigi Mulţescu la televiziunea sportro.

Antrenorul a vorbit şi despre problemele din lotul Petrolului şi nemulţumirile unor jucători.

"Fotbaliştii care nu joacă vor fi mereu nemulţumiţi. Unii reacţionează urît, iar alţii sînt decenţi. La mine au jucat toţi cîte un pic, le-am dat o şansă. Pe cine am considerat că merită, am folosit. Şi cred că am fost confirmat de rezultate. În iarnă vom trage linie şi vom evolua prestaţia jucătorilor şi în funcţie de nevoi, vom îmbunătăţi echipa. Avem nevoie de jucători de valoare pentru a acoperi toate posturile", a declarat Mulţescu.

Tehnicianiul celor de la Petrolul a declarat că lupta la titlu nu este încheiată, chiar dacă Steaua are un avantaj mare.

"Lupta la titlu nu e decisă. Mai sînt multe meciuri de jucat şi multe puncte puse în joc. Steaua nu e campioană. CFR Cluj mai are şanse, sîntem şi noi acolo, iar Astra îşi poate reveni".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
miki23
miki23  •  13 Noiembrie 2014, 19:45

nea Gigi ai toata sustinerea noastra!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează