FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - OŢELUL 0-0

Gigi Mulţescu după un nou meci fără victorie al Petrolului: ”L-am făcut mare pe Dumitru Hotoboc”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 21:10

Gigi Mulţescu, antrenorul celor de la Petrolul, a vorbit despre egalul cu Oţelul, scor 0-0.

”Eu cred că am pierdut două puncte. Am mai trăit acest scenariu şi cu Ceahlăul. Am fost neinspiraţi în faţa porţii. Cînd am reuşit să punem cu adevărat în pericol poarta, a intervenit bara sau Hotoboc. L-am făcut mare, la 35 de ani a fost cîntecul lui de lebădă.

Noi trebuia să înscriem, dar n-am avut nici şansă. I-am simţit şi lipsa lui Teixeira, care e un jucător cu calităţi deosebite. Aducem mingea în faţa porţii, dar acolo avem nevoie de valoare şi de şansă”, a spus Gigi Mulţescu la Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
mplttev
mplttev  •  06 Noiembrie 2014, 08:40

Strategia a fost falimentară de la inceput. Cu jucători de atac cu gabarit redus Petrolul a atacat poarta gălățeană apărată de fundași masivi pe 3 rânduri, cum ? Prin centrări înalte ! Jucătorii Petrolului nu se poziționează corect în raport cu mingea la execuția centrărilor. Nici o ideie de joc ! La o apărare care stă cu fundașii lipiți de linia de centrue e greu să te apropii de careul advers cu mingea la picior. Fundași trebuie să arunce mingea in adâncime în spatele fundașilor adverși. Dar pentru asta trebuie coordonare și să aibă cine să țâșnească. Un Lăcătuș, ceva. Schemele astea trebuie repetate la antrenament de sute de ori, nu miuță sau măgăruș la mișlocul terenului cum fac ei.

steaua.libera
steaua.libera  •  04 Noiembrie 2014, 14:39

Multescu, campionul scuzelor. L-a adus bine Capra, dupa R Lucescu e o continuare fireasca..

basexu
basexu  •  04 Noiembrie 2014, 11:19

Nu va fie frica, cu nea Gigi nu retrogradam, asta e sigur! Nea Gigi, ia-l pe Priso si baga-l lu' Capra in cwr, fi-v-ar Mutu al dreacu'!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează