FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi "trombonistul" » 3 minciuni spuse de patronul Stelei după meciul cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 00:46

În dorința de a reacționa prompt la anunțul că MApN își face echipă, Gigi Becali a avut după meciul cu Viitorul un discurs plin de inexactități.

Gazeta a identificat 3 minciuni spuse de patronul Stelei în același discurs. Prima a fost cînd finanțatorul Stelei a susținut că a preluat echipa pe locul 12. Adevărul e altul: cînd a devenit patron în Ghencea, ianuarie 2003, echipa încheiase pe 3 turul sezonului 2002-2003. 

Ziarul analizează și condițiile în care e dispus Becali să cedeze echipa. El a adus clubul de unde l-a luat, adică în 2003, cînd Steaua se confrunta cu aceleași probleme și vrea acum să-și ia jucătorii, deși atunci a moștenit clubul cu tot cu fotbaliști de top.

Află și celelalte "gogoși" aruncate de Becali și citește analiza completă a situației de la Steaua în ziarul tipărit, din zori la chioșc, și AICI în varianta digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

- Interviu la "dublu" » Vedetele "naționalei" U17 se nășteau cînd România învingea prima oară Ungaria

- Încă un stadion din Liga 1 analizat la sînge: e cochet, dar are și destule lipsuri. Topul arenelor apărute pînă acum

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (89)
830691193633096
Petre Ioan Cretu  •  01 Septembrie 2015, 17:36
Postat de imperator_steaua pe 01 Septembrie 2015, 02:48

Nu a platit nicio datorie nimic, nu mai minti lumea, jiji a deschis o societate noua FCSB SA iar datoriile au ramas la cea veche.

Ma loaza, Jiji nu a dechis nicio societate noua, ci doar a tranformata dintr-o societate nonprofit, intr-o societate comerciala pe actiuni. Jiji a platit datoriile inca din 98, loaza, altfel cum de era datoare FCSB la Jiji? Datorie care i-a permis lui Jiji preluarea clubului.

georgatos0007
georgatos0007  •  01 Septembrie 2015, 14:28
Postat de ortega pe 01 Septembrie 2015, 08:32

***

Si probabil, tu stelist adevarat vei fi foarte multumit si fericit cand Steaua nu va mai exista, sau va ajunge ca rapid.Probabil ca asa cum au ajuns echipele de hanbal,basket,volei ,polo,si in special hochei ale CSA, voi marii si iubitorii stelisti veti cunoaste fericirea suprema NU??? A intrat strechea in voi si nu mai puteti gandi coerent fratilor,Sa iubesti Steaua cu adevarat este mult mai important decat ura impotriva unei persoane sa alteia...Eu tin cu aceasta echipa de peste 40 de ani si ma doare sufletul sa vad cum din rautate si prostie unii dintre voi doriti ca Steaua sa dispara.Dar asta este caracteristic poporului roman ,asa ca nu e de mirare...Ura a dezbinat acest popor dintotdeauna.

avetinevoiedegramatica
avetinevoiedegramatica  •  01 Septembrie 2015, 13:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează