FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi vrea să aducă 3 jucători după plecarea lui Stanciu: "Mă obligă situația" » Cât plusează pentru Alibec + CFR i-a refuzat o ofertă

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 17:46

Gigi Becali l-a vândut pe Nicolae Stanciu cu 9,8 milioane de euro la Anderlecht și spune că va începe să aducă jucători pentru a întări echipa.

"Mă obligă situația să fac transferuri. Eu vreau să iau un vârf, dar nu mai avem cum. Am înțeles că se negociază cu Alibec (atacant / 25 de ani) pentru 3 milioane, noi nu mai avem cum să ne băgăm. Voiam să fac ofertă de 1,5 milioane pentru Alibec. Dacă respectiva echipă nu va oferi banii ăștia, noi vom veni cu oferta de 1,5 milioane pentru Alibec.

Pe Țîru (fundaș / 22 de ani) de la Viitorul n-am cum să-l iau, nu-l dă Hagi.

L-am pus pe MM să se intereseze de un atacant de careu și să mă informeze. Mai avem nevoie de un fundaș central și unul lateral.

Am oferit celor de la CFR 400.000 de euro pentru Jakolis (mijlocaș / 24 de ani), dar nu vor. E mijlocaș? Eu l-am văzut mai mult fundaș pe Jakolis. Veți vedea că voi vinde jucători și cu 30 de milioane", a declarat Gigi Becali la Digisport.

"Hamroun n-are nicio ofertă la ora asta. Dacă va veni vreo ofertă îi dau drumul pentru că acolo joacă și Boldrin și Florin Tănase. Pentru Hamroun nu pot să zic exact cât cer. Dacă va juca bine în Europa League voi cere 5-6 milioane de euro" Gigi Becali

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (69)
whiteredarad
whiteredarad  •  29 August 2016, 14:55

Fotbalul romanesc se joaca politic, prin...DNA. Cei doi Nicolaie & Neculaie ( Brasov si ASTRA) sint, unul inchis, altul cu proces. Au desfiintat Baia Mare (arestare primar), au arestat la Iasi pe Nechita, care o sustinea pe Poli,pentru fotbal Chivorchian si ciuhandru-Timisoare au procese, la Ploiesti au arestat presedintele clubului si primarul, la CFR procese pentru Paskani si Muresan, Bacaul e nul ( Staverache cercetat),Craiolguta e in proces, Pitestiul e la pamant ( Pendiuc e terminat), Brasov, Piatra Neamt, Constanta,Bistrita. Acum urmeaza Targu jiu. In timpul asta apar aiureli tip : branesti, chiajna, voluntari, si mai vin probabil clinceniul si altele. Nimeni, cu exceptia lui becali nu acastigat din fotbal, dar pentru Becali se lupta presa, si el a facut puscarie si il vrea terminat Armata. Cum drk sa faci fotbal fara bani ? In Romania orice putere locala vrea sa ajute sportul, e pusa jos. De aia am ajuns la Rio ce am ajuns. Este jalnic Doar Dinamo este ajutat de stat, de Politie,a mintit pina si Minesterul de finante cu datoriile , care iasa din insolventa, stadionul e in curtea Politiei, care il mangaie pe crestet. Sportul in Romania este a cincea roata la caruta...La astfel de tratament rezultatele sint , inca bune. Dar, pina cind ?

englezu
englezu  •  29 August 2016, 07:28

Eu propun un campionat cu 1 (una) singura echipa : Steaua ! Jiji - *** face legea in fotbalul romanesc, deoarece nu are adversari pe masura, respectiv ...cu bani ! El cumpara tot ce e mai valoros si apoi se lauda ca Steaua este cea mai buna. Asa si este; in viitor va juca singura in campionat ! Aici ne-a a dus kanibalismul instaurat in Romania !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bridges
bridges  •  29 August 2016, 05:09

Ia-l pe Ivan ca a pierdut echipa pana si la Craiova dar nu-l lua fara 2 milioane "ca e de perspectiva" !

Vezi toate comentariile (69)
Comentează