FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LPF

Gino Iorgulescu îl desființează pe Drăgoi: "Mă face să râd!" + Răspunsul contracandidatului: "Lasă mult de dorit"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 14:31

Gino Iorgulescu iese la atac cu o zi înaintea alegerilor pentru șefia LPF și îl acuză pe contracandidatul Sorin Drăgoi de faptul că relația de prietenie cu FRF pe care acesta o vrea ar putea dăuna fotbalului românesc, având impact direct asupra situației financiare a cluburilor.

"Nu cred că e potrivit să vorbesc foarte mult despre dumnealui (n.r. Drăgoi). Nici nu ar fi multe de spus. Dar am aflat recent că domnul Drăgoi nu are nimic împotrivă să subordoneze LPF Federaţiei Române de Fotbal, pentru că aşa a auzit dumnealui că se întâmplă în lume. Eu ştiu altceva! Iar prietenia sa cu domnul Burleanu, manifestată şi prin astfel de declaraţii, poate fi un risc pentru banii cluburilor din Liga 1", a spus Iorgulescu pentru news.ro.

...despre acuzele lui Drăgoi că i-ar fi furat puncte din program: "Mă face să râd. Programul meu este realizat împreună cu echipa mea, cu mult înainte să şi-l depună domnia sa la sediul LPF. Afirmaţia e calomnioasă, dar nu vreau să mă cobor la acel nivel al dialogului, pe care domnul Drăgoi încearcă să-l provoace prin astfel de afirmaţii"

Răspunsul lui Drăgoi: "Ţinta mea nu e Iorgulescu, ci LPF! Sunt convins că vor vota schimbarea"

Contracandidatul lui Gino Iorgulescu, Sorin Drăgoi, e convins că formațiile din Liga 1 vor vota pentru schimbarea președintelui LPF.

"Eu sunt convins că luni cluburile de fotbal vor vota pentru o schimbare a preşedintelui Ligii. Nu vreau să fac statistici şi speculaţii pe marginea numărului voturilor. O să vedem în ziua votului.

Ţinta mea nu este Iorgulescu. Nu este un război Sorin Drăgoi - Gino Iorgulescu. Ţinta mea este Liga Profesionistă de Fotbal. Eu mă îndrept către o schimbare a Ligii Profesioniste de Fotbal, nu a preşedintelui. Activitatea fotbalistică pe care a avut-o este în regulă, nu contestă nimeni treburile astea, în schimb modul în care este condusă Liga Profesionistă de Fotbal lasă foarte mult de dorit", a declarat Sorin Drăgoi pentru aceeași sursă.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
balauru48
balauru48  •  22 Octombrie 2017, 22:05

Iorgulescu e un...grizzly. Unul romanesc, domestic, ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  22 Octombrie 2017, 18:14

Ar fi mai mult decit benefica o schimbare a sefului la lpf. Arbitrajele-calciiul lui Ahile in fotbalul romanesc-nu vor mai fi catastrofale. Dar multzi vor pierde avantajele facute de ciracii lui Iorgu si nu se vrea acea schimbare. Gigica este primul care n-ar agrea, inlaturarea uneltelor psd. La fel echipa olgutzei vasilescu. Asa ca vom merge mai departe cu ce avem. Dorim schimbari esentziale, sa se schimbe pe ici pe colo, prin partzile esentziale, dar sa ramina totul asa cum a fost...Pt un fotbal curat!Hai Romania!

observator_federal
observator_federal  •  22 Octombrie 2017, 17:25

Titlul putea să fie și "Sorin Drăgoi îl desfințează pe Gino Iorgulescu". Sau, NU?! Ah, da, am înțeles... Scuze GSP...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează