FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ VIDEO

Gino Iorgulescu îi face cu ochiul lui Becali: "Avem nevoie de sponsorizare pentru arbitrajul video"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 13:34

Ales pentru un al doilea mandat la președinția LPF, Gino Iorgulescu a afirmat că are nevoie de sponsorizări pentru a introduce arbitrajul video în Liga 1, la câteva zile după ce Gigi Becali a spus că e dispus să plătească pentru tehnologia video.

"Eu am în program arbtrajul video in liga 1, dar avem nevoie de cel puțin 1,8 milioane de euro. Ne trebuie sposorizări. Vrem să avem un cuvânt de spus în cadrul CCA, sunt greșeli mari de arbitraj.

Încercăm să avem un om care să urmăreasacă și delegările arbitrilor și modul cum se analizează activitatea arbitrilor", a spus Gino Iorgulescu referitor la arbitraj la conferința de presă.

Cuvintele președintelui LPF au fost completat de Justin Ștefan, secretarul general al Ligii, care a adăugat că în Spania, Germania și Anglia există astfel de reprezentanți în Comisiile Centrale ale Arbitrilor.

Campionatele europene care au apelat deja la tehnologia de arbitraj video sunt Germania și Italia.

"Arbitrajul e cea mai mare problemă a noastră. Arbitrajul video ar rezolva problema arbitrajului de la noi. Nu mai poate să-i dea nimeni penalty lui Dan Petrescu. Plătesc doar eu ca să se implementeze această tehnologie. Nu vreau să mai văd greșeli în Liga 1" Gigi Becali, patron FCSB

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
983732924972315
Soos Vilmos  •  23 Octombrie 2017, 16:59

A spune pe nume unui individ mult prea iubit de gsp este vulgar sau jignitor ??

983732924972315
Soos Vilmos  •  23 Octombrie 2017, 15:34

Sau mai pe intelesul tuturor, vrea sa amaneteze ( de tot, nu doar partial ca si pina acum) lpf -ul marelui om de fotbal ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  23 Octombrie 2017, 15:07

fara acordul CCA si implicit al FRF, nu vad cum poate LPF sa introduca arbitrajul video. cum ar fi ca fluierasii sa refuze utilizarea lui in timpul meciurilor?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează