FOTBAL  »  Superliga  »  GIOVANNI VREA ÎN POLITICĂ

Giovanni nu e de acord cu graţierea cerută de Gigi: "Ai greşit, plăteşti şi cu asta basta!"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 21 mai 2013 21:34

UPDATE Ioan Becali nu e de acord cu intenţia lui Gigi Becali, aceea de a cere graţierea din partea preşedintelui Traian Băsescu:

"Să fie demn, aşa cum a fost şi ieri! Să nu ceară clemenţă din orice parte. Cel puţin eu nu sînt de acord cu graţierea. Dacă îmi dau şi 20 de ani, nu cer două zile de clemenţă. Ce e aia?

Dacă justiţia a crezut că am greşit, plătesc şi cu asta basta. Să aibă linişte acolo, să-şi adune gîndurile. Familia ştie şi el că nu are nevoie de nimic. Cînd vom avea permisiunea din partea Ministerului de Justiţie vom merge la el. Sper ca acolo să-şi facă nişte prieteni. Să aşteptăm ce se va întîmpla în continuare, că nu ştii ce îţi aduce ziua de mîine".

------------

Ioan Becali e dezamăgit că familia sa a avut în ultimul timp probleme cu justiţia şi e decis să intre în politică. Impresarul spune că e nevoie de un semnal de alarmă: "Vreau să arăt ce se întîmplă în România"

"Vreau să mă fac parlamentar european. Să ajung în PE şi să vorbesc fără cască. Să vorbesc în franceză, germană, engleză, portugheză.

O să mă întrebe de ce nu folosiţi cască şi o să le răspund: pentru că înţeleg ce spuneţi dvs. Vreau doar să reprezint România într-un stil demn, într-un cadru demn, cu curaj şi să-i invit pe acei domni să vadă ce se petrece în România la faţa locului. Să-i arăt eu dnei Redding (n.r. comisarul european pe Justiţie) ce se întîmplă în România", a spus Giovanni la Realitatea TV.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
mihaienache
mihaienache  •  22 Mai 2013, 09:39

LA PUSCARIE CU TOT CLANUL....HOTILOR !!!

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  22 Mai 2013, 01:35

""Vreau doar să reprezint România într-un stil demn, într-un cadru demn"" _____ Demnitatea se rezuma la vanzare de ceasuri de la turci cumparate cu 5$ si vandute cu 1000$,,, UN lucru e clar, un aroman mafiot interlop nu are cum sa reprezinte vreodata Romania !!!

rizocel
rizocel  •  22 Mai 2013, 01:30

pe scurt! la puscarie cu albanezii....amin!

Vezi toate comentariile (76)
Comentează