FOTBAL  »  Superliga  »  AL ŞASELEA MECI AMICAL AL GLORIEI ÎN STAGIUL DIN TURCIA

Gloria Bistriţa-FK Qarabagh Agdam 0-0, în stagiul din Antalya

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2010 00:00

Gloria Bistriţa a întâlnit azi, în a şasea partidă de verificare din cadrul stagiului care are loc în Antalya, formaţia FK Qarabagh Agdam (locul 2 la finalul turului în prima divizie din Azerbaidjan), a informat site-ul oficial al formaţiei ardelene.

Meciul s-a încheiat nedecis, 0-0.

Echipa de start a avut următoarea componenţă: Albuţ - Homei, V. Năstase, Ciucă, Latovlevici - Iodi, A. Mureşan - C. Petre, Ze Rui, Băjenaru - Coroian.

În repriza secundă au intrat: Turcas, Frasinescu, Hora, Predescu, Enescu, Keita, T. Moldovan.

Meci bun, cu un adversar puternic, care a investit mult in transferuri. La urma urmei, se poate spune si ca e un rezultat echitabil. S-a jucat in conditii meteo grele, cu vant foarte puternic. Cu toate acestea, a fost un test reusit cu o echipa de bun nivel”, a declarat antrenorul principal Marius Sumudica pentru acfgloria.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  25 Ianuarie 2010, 20:44

Eu sper sa se fi intarit in aceasta pauza si sa aiba mai multa ambitie. Forza Gloria

 •  25 Ianuarie 2010, 19:18

Sa speram ca aceste meciuri amicale reusite,vor fi de bun augur pentru inceputul returului.HAI GLORIAAAAAA1.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează