FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA SE PREGĂTEŞTE ÎN ANTALYA

Gloria Bistriţa-Hatayspor 2-2, în al şaptelea meci al stagiului de pregătire din Turcia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2010 00:00

Gloria Bistriţa a disputat al şaptelea meci amical al stagiului care se desfăşoară în Antalya, în compania formaţiei Hatayspor, locul 3 după 16 etape în Seria a 5-a a Ligii a III-a din Turcia, a informat site-ul oficial al ardelenilor.

Hatayspor a marcat în minutul 7 şi a terminat prima repriză în avantaj. Scorul a devenit 0-2 in minutul 57, dar alb-albastrii au egalat prin golurile reusite de Tibor Moldovan in minutul 62 si Cornel Predescu in minutul 80.

Gloria a inceput jocul in formula: Turcas - Trtovac, Frasinescu, Andronic, D. Sanmartean - Keita, Saceanu, Enescu, Chitu - R. Neagu, T. Moldovan. Au mai evoluat: Botoser, Velcovici, Predescu

Am jucat impotriva unei formatii bataioase. Am folosit in mare parte jucatori care au evoluat mai putin si sunt multumit ca am avut perioade bune si in aceasta partida. Faptul ca echipa revine dupa ce este condusa e un lucru bun pentru psihicul jucatorilor, dar bineinteles ca mi-as dori sa nu mai fim condusi, ci sa inscriem noi primii”, a declarat antrenorul principal Marius Sumudica pentru acfgloria.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  28 Ianuarie 2010, 22:22

de cine vb me? de Hatayspor

 •  27 Ianuarie 2010, 13:21

e picata echipa asta...si poate c-ar merita sa ajunga in b, n-are bani, n-are fani, n-are nimic...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează