FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Concurență și la declarații pe postul de fundaș stânga la națională » Filip l-a ironizat pe Camora: "E de viitor"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 09:28

Steliano Filip n-a uitat de Mario Camora (29 de ani), care i-a cerut lui Răzvan Raț să se retragă pe motiv că ar fi prea bătrân. Fundașul dinamovist l-a ironizat pe jucătorul CFR-ului după victoria cu Astra, scor 4-1.

"Nu mă deranjează faptul că Mario Camora își dorește să joace pentru România. E importantă concurența, dar nu vreau să vorbesc despre el.

Probabil că este de viitor și e important. Este un jucător tânăr", a spus dinamovistul de 22 de ani, cu zâmbetul pe buze, după meciul cu Astra, conform Digi.

...despre prezența lui Daum la Giurgiu: "Mă bucur foarte mult că selecționerul a venit să urmărească meciul. Sper că a avut ce să vadă! Important e să fiu sănătos și să joc cât mai bine. Sunt convins că dacă voi merita, voi fi chemat"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Iulie 2016, 22:59

No ma copile te poti tu compara cu Camora?

shark_34
shark_34  •  24 Iulie 2016, 22:58

Oare camora da autogoluri?!?

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Iulie 2016, 20:31
Postat de Aneta Rosca pe 24 Iulie 2016, 20:01

Daca modestia ar fi una dintre calitatile tale, atunci ai avea in atu mai putin lipsa, asa, eu zic sa stai jos, ca esti departe de a fi fotbalist, tu joci fotbal....

Aveti dreptate stimata doamna ,dar despre *rolul* a doi *gazetari* fitilisti de la gsp ce spuneti? Care au tinut un articol cu Filip-camora tendentios aproape o saptamana? Aia i-au alimentat obraznicutului fudulia.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează