FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - CFR CLUJ 4-3

Gluma serii pe GSP.RO » Un cititor și-a imaginat discursul lui Dan Petrescu după 3-4 cu ACS Poli: "Jucătorii nu știau ce să facă" :)

FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 21:19

CFR Cluj a pierdut primul meci din actualul sezon, fiind învinsă pe terenul lui ACS Poli, scor 3-4. 

Un cititor GSP.RO a făcut o glumă la secțiunea de comentarii a meciului, inventând un citat fals al lui Dan Petrescu, o aluzie fină la faptul că CFR a fost ajutată de arbitri în acest start de sezon din Liga 1. 

"E prima oară când suntem arbitrați corect, jucătorii nu știau ce să facă", a fost comentariul inventat de userul GSP.ro :).

Ce a declarat de fapt Dan Petrescu după meci puteți citi aici!

După disputarea a 5 etape din sezonul regulat, trupa lui Dan Petrescu era singura avantajată de erorile "oamenilor în negru" dintre formațiile care şi-au propus câştigarea titlului sau accesul în Europa! Iată cum aratau erorile de arbitraj la acel moment (12 august):

 841015 02 03

Citește și: A revenit frăţia CFR & arbitri! Raportul greșelilor pro/contra e deja de 3-1, după numai 5 etape

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
haideusicfr
haideusicfr  •  30 August 2017, 07:33
Postat de mircea_cjn pe 27 August 2017, 07:02

Asta-i culmea! Si Marius Avram, si arbitrul Tudor si ala cu bricheta - sunt *** si doar daca se uita cineva la Tanase este penalizat cu 11m ! Da' deh, de ce sa spunem ca FCSB-ul este sistematic ajutat de arbitri, mult mai "benefic" e sa trâmbiţăm că CFR e avantajată... *** - ca atat le e valoarea- *** si uite-asa FCSB-ul devine Alba ca Zapada iar CFR zmeul cel rău.

Exact cum era jucatorul acela de la Botosani ,calcat de doua ori cu crampoanele lui Alibec. Care n-a patit nimica..

haideusicfr
haideusicfr  •  30 August 2017, 07:31

"Gluma serii" apartine unui gsp-ist batut in cap de invidie.Si tupeist.Asta , "facatura" asta aparuse imediat dupa meciul de la Timisoa. Disparuse si ....si-a revenit.Odata cu undita lui Daum ,cu Mitica si cu alte perle azvarlite de niste "ziaristi intr-ale can-canului.Ca aiaia de la tv care seara de seara vorbesc despre divortul lui Toader de Mariana.De parca ar interesa pe cineva .Exact ca si Bahmuteana. Balcanism original.

daniaania
daniaania  •  28 August 2017, 09:29

Ce va bucurati degeaba ca am pierdut. Jiijii stie ce face de vb. la tv. toata ziua, va spala creierele. CFR va castiga campionatul, o sa vedeti. Echipa inca nu este inchegata, dar cand va incepe sa joace la turatie maxima, va fii jale mare la inamici !!!! HAI CFR !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează