FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gnohere a ajuns azi la București și a avut o discuție cu șefii lui Dinamo » Ce se va întâmpla cu atacantul

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2016 20:39

Dinamo s-a reunit în urmă cu 3 zile, iar azi a ajuns în România și Harlem Gnohere. Atacantul francez le-a explicat celor din conducere motivul pentru care a întârziat.

Deși inițial Ionuț Negoiță, Ionel Dănciulescu și Ioan Andone anunțaseră că îl vor trimite la a doua și îl vor amenda, apele s-au liniștit azi, anunță Digi.

Cele două părți s-au înțeles, după ce fotbalistul de 28 de ani le-a spus celor din conducere că soția sa a fost bolnavă.

Într-o scrisoare trimisă lui Ionel Dănciulescu, Gnohere a spus inițial că el este cel bolnav și acesta e motivul pentru care nu poate ajunge.

Harlem Gnohere are mai multe oferte și ar putea pleca de la Dinamo. Este dorit de echipe din Rusia, Qatar și Arabia Saudită.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
564351217065972
Stefan Nica  •  14 Iunie 2016, 03:52
Postat de conasu_boeru pe 13 Iunie 2016, 19:08

Mai papagalule pe cine faci tu prost ? *** !

Ai probleme mari cu limba română,nu îţi mai folosi singurul neuron pe care îl ai ca să postezi aberaţii,apucă-te de ceva util ,mergi cu *** la păscut şi societatea îţi va fi recunoscătoare...pentru randoom

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  14 Iunie 2016, 00:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oricare
oricare  •  13 Iunie 2016, 22:34
Postat de randoom_._ pe 13 Iunie 2016, 19:01

da,o victorie in ultimele 20 de meciuri cu Steaua. si o echipa din liga a 2-a,daca ar juca 20 de meciuri cu barcelona,tot ar avea macar 2 victorii. ha ha ha,dinamop aka rusinea romaniei strikes back.

Bai ***, cum e cu cvadrupla istorica?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează