FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gnohere, declarație surprinzătoare în cantonamentul FCSB-ului: "E mai mult Astra decât Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 19:41

Harlem Gnohere abia așteaptă viitorul sezon și se bucură de transferurile pe care echipa sa le-a făcut. "Bizonul" a marcat de 5 ori pentru FCSB în 15 partide. 

"Nu am un obiectiv în mod special. Trebuie să muncesc pentru echipă.

Dacă marchez sau nu, şi echipa câştigă, colectivul este cel mai important. Întotdeauna a fost aşa", a declarat " Bizonul" conform TV Digi Sport.

...despre transferurile de la Astra: "E mai mult Astra decât Steaua. Este echipa Astrei care a ieşit campioană acum două sezoane.

Sunt jucători buni, dar vom vedea. Toată lumea trebuie să muncească", a mai spus vârful conform sursei citate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
adyy25
adyy25  •  27 Iunie 2017, 09:01

Da, e tare. 7 jucatori din acea echipa a astrei au venit aici. Cei mai buni 7. 1 a plecat intre timp, pt ca nu mai avea loc, nu ca era prea bun... Asta inseamna putere financiara. Nu stiu in ce campionat mai vezi asa ceva. Cat despre ceilalti patroni....nu-i inteleg. Ce are Becali si nu au ei? Ca doar si altii au castigat campionatul, au participat in promavara europeana deci au avut incasari. Insa, cum au vazut banii, cum i-au pus deoparte. Se spunea despre Becali ca el priveste fotbalul ca pe o afacere. Corect. Insa el stie sa faca afaceri. Ca sa incasezi, sa vinzi, trebuie sa cumperi si sa faci performanta, e drept. E drept ca presupune un risc cand cumperi si sunt multe cazurile cand iti iei teapa. Dar, Becali are acel ceva, pe care ceilalti patroni nu-l au, care il ajuta sa faca bani. Slava Domnului ca mingea e rotunda si ca intr-adevar, o valoare mare nu-ti garanteaza 100% succesul. Mai un ghinion, mai niste arbitri care ii ajuta pe cei mai slabi. Plus ca toate celelalte echipe se mobilizeaza mai tare impotriva stelei. Ba chiar se si aliaza in play off, vezi ce a facut Craiova, gest care chiar si ala a decis campionatul. Toate aceste posibilitati le ajuta pe celelalte echipe, sa spere, chiar si asa, avand un handicap din start..... Iar in astfel de situatii vor incepe mizeriile. Sper insa, ca fcsb sa nu le dea nici o sansa contracandidatelor si sa se distanteze rapid. Hai FCSB!

fibra
fibra  •  27 Iunie 2017, 08:45

Are dreptate. Asa a fost si cu Urziceni si au luat o mare plasa.Urmeaza a doua.

819602521427859
Stancu Florin  •  27 Iunie 2017, 07:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează
Close