FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gnohere și-a "înțepat" marea rivală la conferința de azi: "Mai întâi să intre în play-off"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2018 13:42

Harlem Gnohere, atacantul lui FCSB, și-a "înțepat" fosta echipă atunci când a fost întrebat dacă și-ar dori o eventuală confruntare cu Dinamo în prima etapă din play-off.

"Dinamo mai întâi ar trebui să câştige cu Astra pentru a-şi asigura un loc în play off.

Noi nu mai avem nicio scuză în play off, pentru că acum am rămas angrenaţi doar în lupta la titlu şi în Cupa României. În Cupă mai sunt echipe din play off aşa că trebuie să fim concentraţi 100% pentru a termina cu bine.

Echipa noastră este bună, e clar că are şansa ei pentru a câştiga titlul. CFR mai poate pierde puncte iar noi am putea să ne apropiem", a declarat Gnohere la conferința de presă de azi.

FCSB și Dinamo s-ar putea întâlni în prima etapă din play-off în cazul în care "câinii" termină sezonul regulat pe locul 5.

Vezi și: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  25 Februarie 2018, 11:52

Dinamo sa ajunga intai la nivelul STELEI in cupele europene si dupa aia sa latre ...pana atunci ciocul mic !!! aaaa era sa uit sa urez succes lui Dinamo in play out !!!

815309251857881
Popa George  •  25 Februarie 2018, 00:29

LASA MA CA SE CALIFICA MIMAMO DIN GRUPA AIA,IN FATA PRIMULUI LOC!

vasy86le
vasy86le  •  24 Februarie 2018, 18:36
Postat de wishmaster pe 24 Februarie 2018, 18:09

pai vrem sa vedem și valoarea voastra bah moșule, ca asa pe faptele altora e simplu sa te dai rotund. ajungeți voi in grupele EL, iesiti din ele și rupe-ti-i pe unii ca Lazio sau Sporting, după aia poți sa vii pe aici sa *** ca mazarea, nu? stiti numai sa *** fasolea și sa va udati cearsafurile de extaz ca pierde Steaua, dar voi sunteți praf de stele. nu va doresc decât sa intrati in play-off și sa mai aveti 2 meciuri cu noi, ca acum ne putem concentra numai pe rozatoarele lui miriuta ... mai vb noi de mambo no. 5. și mai pune in ***.m. laba pe o carte de gramatica ca nu te musca de nas.

Voi cand va laudati ca ati iesit din grupe, ganditi asa , macar un pic, ce adversari ati avut in grupe? Chiar nu conteaza ca ati avut cei mai accesibili adversari posibili? e usor sa te lauzi cu perfomantele contra unor echipe fara nici o performanta notabila, de aia cand ati dat de Sporting ati luat 5 , cand ati dat de Lazio ati mai luat 5. Singurul lucru linistitor e ca nu primiti mai mult de 5, dar nu stiu cat o sa mai tina si asta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează