FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Golgeterul Ligii 1 e scos la vînzare, dar nu pentru Steaua: "Nu au ei bani pentru Tade"

Fernando Varela, Gregory Tade
Fernando Varela, Gregory Tade

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2015 18:56

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre interesul Stelei pentru atacantul Gregory Tade, 28 de ani.

"Nu cred că Tade ajunge la Steaua. Nu au bani pentru un jucător ca el. Eu aș vrea să-l dăm și cu 5-10 milioane, dar nu cred că vom obține atît de mult.

Nu știu dacă mai dă cineva mai mult de două milioane de euro. Trebuie să facem cît mai mulți bani pentru a face bugetul clubului", a spus Iuliu Mureşan la DigiSport.

Tade a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness și St. Johnstone.

17 goluria marcat Tade în acest sezon, fiind golgeterul Ligii 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Mai 2015, 23:32

tade va fi liber de contract,ai mila de ei

tepes1980
tepes1980  •  23 Mai 2015, 07:47

Mai FCSB-istule, habar nu ai pe ce lume existi....voi nu aveti NUME, nu aveti STADION, nu aveti PALMARES, ....ce aveti?? TUPEU..asta DA!!!! si mai aveti ceva : grija arbitrilor de CASA sa va faca campioni sau sa castigati NEMERITAT cupe si cupute. Vai de steaua voastra... Ce-i gresit sa ceri un pret mai mare pe un jucator? Ai de unde lasa...daca ceri putin, numeni nu te cauta!!! Dar nu stiu de ce iti explic lucruri pe care nu le poate intelege ***...Oricum FCSB nu cred ca va lua campionatul anul asta...poate la anul...iar ca sa faca 10 puncte in grupa ca CFR-ul....NEVER.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  23 Mai 2015, 07:43

cred ca il ia Barcelona cu 80 de milioane pe Tade asta =)))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează