FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 4-0

Golgeterul Ligii 1 jubilează după umilința aplicată lui Dinamo: "Gaz Metan e echipa sezonului!"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 22:46

Azdren Llullaku a obținut două penalty-uri pe care tot el le-a transformat în victoria contra lui Dinamo, scor 4-0, și spune că Gaz Metan Mediaș e echipa sezonului.

" Gaz Metan e echipa sezonului. Suntem un grup foarte frumos, suntem o familie aici. Asta mă face pe mine să dau atâtea goluri.

Înainte de meci nu ne-am fi gândit că vom câștiga de o asemenea manieră. Ei au venit după meciul cu Steaua și le-a fost greu să-și revină. Play-off-ul e obiectivul nostru", a declarat Llullaku, care a ajuns la 16 goluri în Liga 1 în acest sezon, la TV Dolce Sport.

Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan, rămâne cu picioarele pe pământ: "Ne doream cele 3 puncte. Mai avem 7 meciuri până vom trage linie. E foarte important să rezistăm și să ne calificăm în play-off. Nu ne gândim la titlu, ne gândim să ne calificăm în play-off momentan".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
andrei.f
andrei.f  •  06 Decembrie 2016, 12:07

Înainte de penalty-ul acordat greşit medieşenilor, arbitrul Tudor a iertat Dinamo de doi de 11m, la Eric şi la un placaj dinamovist în careu, în silul lui Pintilii la derby. Deci, dacă tot postaţi, e bine să ştiţi că Gaz-ul a fost defavorizată de arbitru la acest meci. Cu atât e mai penibil ca Dinamo să ia 4-0 de la o nouă promovată, echipa *** din Mediaş !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

222861004751392
Nacaru Muresan  •  06 Decembrie 2016, 09:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mickey13
mickey13  •  06 Decembrie 2016, 09:18
Postat de observator_federal pe 05 Decembrie 2016, 23:20

Da, dar pe Gazu' nu i-au furat arbitrii! Doua meciuri sa zicem cu rezultat viciat de arbitraj sa fi avut si ei si, cu 4 puncte mai putin (n-am zis 6) nu mai erau revelatia campionatului ci doar o echipa buna... Clasamentul acestei editii de campionat este rezultatul arbitrajelor pro FCSB (vezi in aceasta etapa ce au patit Craiova, CFR si Dinamo si, in contrapartida, cum FCSB in loc sa fie sanctionata cu penalty si eliminare Tamas a primit cadou un penalty). Hoți. Toți.

Ce au patit? din4mo, oricum 4m lu4-o, tot p4tru, s4u trei (s4 zicem c4 primul pen4lty nu 4 fost) se cont4bilize4z4. Oric4t 4r fi gresit Tudor l4 f4z4 4i4, este IN4CCEPT4BIL s4 iei 4 (p4tru!!!) (Nu uita ca in meciul direct, Hotegan nu a mai dat un 11m pt Steaua si nu l-a eliminat pe Filip... ciocul mic pana una alta!) CFR-ul? A primit 2 penalty-uri, unul mai caraghios decat altul (daca erau pt Steaua ati fi sarit de cur in sus ca arbitrii fac si dreg); ce-i drept, si Timisoara a marcat golul 2 din off-side! Iar Craiova? Ce vrei sa spui de ceea ce a patit Craiova??? I-a fost eliminat vreun jucator pe nedrept? A luat vreun gol din off-side? Sau din vreun penalty inventat? La ce exact te referi?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează