FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - BOTOȘANI 1-1

Golofca, reacție surprinzătoare după ce Botoșani a fost egalată în ultima secundă a meciului cu Pandurii: "De asta e frumos fotbalul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 22:33

Cătălin Golofca susține că lipsa șansei a făcut ca FC Botoșani să fie egalată la ultima fază a meciului cu Pandurii (1-1), dar spune că în astfel de faze stă frumusețea fotbalului.  

"Am ratat și eu la 1-0 cu portarul, îmi pare rău. A lipsit șansa pe final, se întâmplă, de asta e fotbalul frumos. Am fost puțin obosiți, dar am intrat pe teren motivați să câștigăm jocul", a spus Golofca după meci, la Look TV.

Gabriel Vașvari a ratat un penalty pentru botoșăneni și a înscris la cel de-al doilea, iar la finalul meciului a acuzat și o stare de oboseală, deoarece echipa sa a fost nevoită să facă deplasarea de la Severin cu trenul și autocarul. 

"La primul penalty am fost neinspirat. Îmi pare rău că am luat gol la ultima fază a meciului. Eu am vrut să execut a doua oară. În a doua repriză s-a văzut o oarecare stare de oboseală, dar nu vreau să caut scuze", a afirmat Vașvari pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează