FOTBAL  »  Superliga  »  BANNER

Greşeli incredibile ale galeriilor importante din Liga 1! » FOTO După Dinamo şi Rapid, a venit rîndul Petrolului

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 13:11

Petrolul - Steaua a fost meciul etapei în Liga 1, dar spectacolul nu a fost doar pe teren, ci şi în tribune.

Fanii au avut zeci de torţe, au cîntat tot meciul, dar au şi afişat un banner în care s-a strecurat o greşeală gramaticală, uitînd un "i":

"Să facem mesaje de autoveneraţie, prin care să arătăm că suntem proprii noştri fani? Niciodată"

Nu este prima oară cînd galeriile importante din România fac astfel de erori. Cele mai cunoscute în ultimii ani au fost ale lui Dinamo şi Rapid.

Suporterii rapidişti erau în război cu Dani Coman şi i-au transmis un mesaj în timpul unui meci de pe Giuleşti: "Dani, fi tare, te-njurăm în continuare".

Şi galeria dinamovistă a vrut să-i ironizeze pe rivalii stelişti, dar mesajul a avut o gravă greşeală: "A-ţi aşteptat curieratu' pentru titlu' 24".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (175)
suomicutzu
suomicutzu  •  26 Septembrie 2014, 22:43

dar p-ala cu "multumesc la Dumnezeu ca nu sunt dinamovist" ati uitat-o, a?...

bunga_bunga
bunga_bunga  •  26 Septembrie 2014, 17:16

in poza e scris cu doi de i. deci mumu... cu un 'i'

inginera
inginera  •  25 Septembrie 2014, 14:02
Postat de agb87 pe 25 Septembrie 2014, 11:14

v-au luat cateva zile pana sa va prindeti, este? doar va testam sa vedem daca mai sunt jurnalisti cititi in presa becaliota. aia de la prosport sunt la ani lumina de voi, din pacate si voi sunteti la 2 zile lumina...

Daaaaaaa.....ploiestenii si capcanele lor gramaticale:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Agramatii tarii:)))))))

Vezi toate comentariile (175)
Comentează