FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, AZI, 19:45, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Greu cu Pandurii şi Pustai! Steaua nu a mişcat în ultimele partide » Cele mai interesante cifre înainte de Steaua - Pandurii

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 03 mai 2013 11:16

Steaua poate deveni campioană încă din această etapă dacă învinge pe Pandurii şi Petrolul nu cîştigă la Severin, însă ultimele dispute cu gorjenii nu au fost în favoarea roş-albaştrilor.

Oficialii stelişti speră ca la meciul din această seară să obţină prima victorie pe teren propriu după trei ani în faţa gorjenilor. Ultima victorie a Stelei pe teren propriu a fost în octombrie 2010, 2-0.

În schimb, singura victorie a gorjenilor în deplasare a fost în stagiunea trecută, 2-1, goluri Rusescu, respectiv Voiculeţ şi Pintilii, dar partida s-a disputat la Ploieşti. Steaua nu a cîştigat ultimele patru meciuri disputate în faţa gorjenilor, oaspeţii de azi avînd trei remize şi o victorie. Interesant este că Pustai nu a pierdut ultimele cinci meciuri cu Steaua, interval în care a primit doar un gol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
muiutz
muiutz  •  03 Mai 2013, 12:57

Hai Pandurii, hai baieti! Sa facem si azi o partida mare pe National Arena.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează