FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ

Grigoraș continuă războiul cu Mutu și îi răspunde ironic: "Ca să pot face o tactică trebuie să alerge jucătorii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 21:32

Petre Grigoraș i-a răspuns lui Mutu după ce "Briliantul" a declarat că rezultatele au fost cele care l-au demis pe antrenor.

"Aveam jucători de peste 35 de ani, nu pot să îi învăţ ca la grădiniţă cum să stea pe teren. M-am raportat la jucătorii pe care i-am avut. Eu când am ajuns la Târgu Mureş, am fost primit foarte bine. Jucătorii erau plictisiţi de tactica pe care o aveau înainte.

Ca să poţi să faci o tactică aşa cum vrei tu, trebuie să poţi să alergi. Au alergat, dar nu cred că atât cât ar fi trebuit. Poate am greşit şi eu. Nu dau în nimeni, dar să nu dăm că nu am lucrat tactic. Aveam 7 jucători de peste 31 de ani", a spus Grigoraș la Digisport.

Grigoraș a vorbit și despre momentul în care l-a schimbat pe Mutu în minutul 62 al meciului cu CFR Cluj. Mutu s-a așezat pe bancă, însă după aceea a început să o facă pe antrenorul și să dea indicații.

"Am văzut si eu niște imagini cu Mutu, în picioare. L-am înlocuit, a fost decizia mea. Nu am văzut să dea indicaţii şi oricum nu s-a văzut în joc. Mulţi jucători au tendinţa să facă asta. Nu a fost o situaţie plăcută, dar nu e ceva ieşit din comun", a încheiat Grigoraş.

Citește și: Adrian Mutu îl contrează pe Grigoraș: "Nu eu l-am dat afară, ci rezultatele" » De ce s-a supărat "Briliantul"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  25 Februarie 2016, 12:28
Postat de Adriana Alexa pe 25 Februarie 2016, 08:33

Mutulicăăăăăăă !!!! :))))))) Parca aud deja asta scandandu-se pe toate stadioanele inclusiv la Tg.Mures !!!

Mutulicaaa fugi fara frica!!! Ca daca te prinde Murinio te baga la IAR LA mititica!!!! Aceste poze postate pe gsp, care il intruchipeaza pe Muculica sunt ca si un cadou de valentines, dragobete,1 martie pentru toate femeile din romania, mai ales ptr. suporteritzele ASA!!! Asa ca fetelor profitati din plin de pozele cand era slab, ca incepe sa crape tot ce gaseste la KFC si MAc. Vreau sa propun redactiei un subiect pentru DEzbaterea Zilei si anume: Cate kilograme cantareste Mutulica in momentul de fata? Credeti ca prinde Craciunul ca antrenor la ASA? p.s Oynky Oynky Mutulica.

574965172652830
Adriana Alexa  •  25 Februarie 2016, 08:33

Mutulicăăăăăăă !!!! :))))))) Parca aud deja asta scandandu-se pe toate stadioanele inclusiv la Tg.Mures !!!

ioan.h
ioan.h  •  25 Februarie 2016, 08:03

Ar fi superb sa-l vedem la Europene pe"gheneral" stand pe banca si pe Mutu dand ... indicatii ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează