FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Grigoraş este noul al antrenor al Pandurilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2010 00:00

Petre Grigoraş este noul antrenor al echipei gorjene, el urmînd să conducă, luni, primul antrenament.

 

Deşi Napoli era printre preferaţii conducerii, această variantă a căzut în momentul în care cei din conducere s-au lovit de cerinţele exagerate ale italianului. Totodată, conducătorii grupării gorjene au menţionat faptul că nu au de gînd să facă aceleaşi greşeli pe care le-au făcut cu Badea şi preferă să apeleze la Grigoraş.

Petre Grigoraş nu a mai antrenat în prima ligă din sezonul trecut, cînd a fost principal la Poli Iaşi, dar a plecat de la echipă în luna aprilie acuzînd nişte probleme grave de sănătate care îl împiedică să mai stea pe banca vreunei echipe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
teacher_bonjasky
teacher_bonjasky  •  02 Octombrie 2010, 16:47

Nu am nimic cu voi , dar Grigoras e de-a dreptul in-fect . La Iasi se dadea lovit , statea pe banca si zicea ca se simte rau , ca are o criza de depresie. E jenant rau , va duceti in B sigur. Este un om fara caracter , este cea mai rea solutie pentru o echipa. Imi pare rau , dar asta e

gazistu
gazistu  •  02 Octombrie 2010, 14:40

degeaba sa dus acolo, nu are ce face, echipa pandurii are ceva din cartu, se vede mana lui cartu, cu celebra autobaza, oricat ar vrea echipoa nu are mai mult de 3 ocazii pe meci

nebun_dupa_poliiasi
nebun_dupa_poliiasi  •  02 Octombrie 2010, 14:26

bravo, gorjeni. cu alcoolistul asta dement care bea cot la cot cu preparatorul, veti retrograda sigur. cat ma bucur... si vedeti ca are obiceiul sa intre in conflict cu jucatorii si cu spectatorii. la iasi ne arata degetul mijlociu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează