FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Grigoraş ezită să semneze prelungirea: "Vreau 6-7 jucători, altfel plec!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 14:43

Antrenorul celor de la Oţelul, Petre Grigoraş, nu s-a decis dacă va mai continua la fosta campioană a României. Tehnicianul gălăţenilor îşi doreşte ca şefii să facă tot posibilul pentru a întări echipa, altfel pleacă.

"Nu m-am decis încă asupra prelungirii contractului. Financiar nu sînt probleme, că sînt mulţumit, problemele sînt pe teme sportive. Vreau să termin în primele 4-5, să mă bat la cupele europene.

Problema este să şi am cu cine să fac acest lucru, pentru că acum sîntem departe de aşa ceva. Cel puţin 6-7 jucători, de aceeaşi valoare, trebuie să vină la această echipă", a declarat Petre Grigoraş la SportTotalFM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
suiac
suiac  •  19 Mai 2013, 23:32

A AJUNS SI ASTA MARE ANTRENOR...UNDE VA MAI ANTRENA ? NU VREA CUMVA REAL MADRID, BARCELONA...s.a.m.d. CU TG JIU A TRAIT PE ECHIPA FACUTA DE IONUT BADEA...SA-L VEDEM DE ACUM INCOLO CE VA FACE...

foxy
foxy  •  19 Mai 2013, 23:18

Stai pe burta Grig,ca poate te duci la Stelemeaua ,ca pleaca Regheblat...

gymd
gymd  •  19 Mai 2013, 21:38

hai la Dinamo, pleaca si lasa soldovenii pt un club mare ca Dinamo, cu el Dinamo termina in primele 3 locuri

Vezi toate comentariile (16)
Comentează