FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Grigoraș face haz de necaz: "Miriuță e al doilea care pățește asta! Eu am fost primul" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 19:43

Petre Grigoraș a vorbit despre lupta pentru evitarea retrogradării și a comentat demiterea lui Vasile Miriuță, căruia inițial i s-a propus să antreneze echipa secundă, lucru care i s-a întâmplat și lui "Grig".

"Nu ştiu cât de corect s-a jucat pe final de play-out, toată lumea a văzut că a fost puţină lejeritate şi lipsă de implicare. Unele echipe nu aveau un obiectiv clar, iar altele au jucat la o altă intensitate pentru a-şi salva pielea. 

Pandurii a retrogradat pe mâna ei. Să iei gol în minutul 94 e o greşeală copilărească. Ai stat la mâna ta! Măcar ajungeai la baraj şi mai aveai o şansă.

A fost noroc şi hazard în ultimele etape. La meciurile directe, Chiajna cred că stătea cel mai prost. Acum s-a încheiat", a zis Petre Grigoraș la Sport Total FM. 

...despre demiterea lui Miriuță: "I-au prelungit contractul pentru  au fost mulţumiţi de ceea ce a făcut şi după l-au dat afarăŞi mie mi s-a propus să antrenez echipa a doua în Liga a III-a, deci Miriuță e al doilea în situaţia asta. Cum să faci aşa ceva?! Dacă ai luat o decizie şi schimbi antrenorul, respectă-i clauza din contract!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1808095256175223
Sevastian Sandu  •  07 Iunie 2017, 20:52

Ai avut echipa sa termini campionatul printre primele clasate,ai pierdut meciuri pe banda rulanta si te plangeai mereu ca nu esti platit.Stoican a fost si el platit tot ca si tine si totusi el a facut treaba.Daca meciurile se jucau normal si nu pe aranjamente Pandurii lui Stoican nu retrogradau.Comisiile au fost sesizate inainte de ultimile jocuri dar n-au facut nimic.Sa vazut cu ochiul liber ca totul a fost o mascarada de ultima etapa.Sa sesizat cineva?

1808095256175223
Sevastian Sandu  •  07 Iunie 2017, 20:40

Pandurii au pierdut pe mana lor, dar si pe mana ta ,la Tg-Mures nu trebuia sa scoti echipa din teren acolo in afara de cele 3 punte sau mai pierdut inca 3 ca asa doresc comisiile de disciplina din fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează