FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - PANDURII 1-1

Grigoraş şi-a pus jucătorii la zid: "În prima repriză au părut nişte amatori"

Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 24 iulie 2011 21:14

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii Tg Jiu, şi-a criticat jucătorii la finalul partidei cu Ceahlăul, scor 1-1. Deşi repriza secundă l-a mulţumit pe tehnicianul gorjenilor, Grigoraş nu a putut trece peste erorile din prima parte a meciului şi i-a numit pe fotbaliştii săi " amatori".

Cum ne-a obişnuit, tehnicianul gorjenilor a fost extrem de acid la conferinţa de presă şi a comentat în stilu-i propriu faza în care Batin a şutat peste poartă din numai 6 metri, ratînd cea mai mare ocazie a meciului.

"Am avut o primă repriză foarte slabă, dar repriza a doua ne-a aparţinut. Din păcate, carisma lui Batin s-a văzut la acea fază în care a vrut să le rupă gîtul unor suporteri din tribune. Rezultatul e echitabil, deşi ne puneam mari speranţe în acest joc. 

Am arătat ca o echipă doar în a doua repriză, în prima am părut nişte amatori. Am intrat cu ifose de vedete şi pînă ne-am trezit era deja 1-0. Sper să ne fie învăţătură de minte şi la meciul cu Braşov să jucăm altfel", a spus Grigoraş la conferinţa de presă.

"Un punct e bun, doar nu ne luptăm la titlu!"
Grigoraş a analizat jocul echipei sale, în direct la Radio.GSP.ro, spunînd că un punct îl mulţumeşte într-o oarecare măsură, dar se vede obligat să ia toate cele trei puncte în meciul din etapa viitoare, cu FC Braşov.

"Toţi pronosticau o victorie lejeră, lucru care m-a încrijorat foarte mult. Pentru noi, Ceahlăul a fost o echipă necunoscută, iar jucătorilor le-a rămas în subconştient că va fi o partidă uşoară. Pînă la urmă şi un punct cîştigat e bun, doar nu sîntem candidaţi la titlu. Dacă vom lua cele 3 puncte cu Braşov, atunci putem considera un început de campionat bun. Sper ca evoluţia din prima repriză să-i fi pus pe gînduri pe jucători şi să se trezească.

Dintr-un anumit punct de vedere, e bine că am început acum att de prost. Ne-am dat seama unde sîntem şi ce trebuie să facem ca să nu mai avem emoţii cu retrogradarea. Cred că ne putem îndeplini obiectivul, o clasare între primii 10, dacă nu mai repetăm greşelile de azi", a spus Grigoraş la Radio.GSP.ro.

Ceahlăul şi Pandurii au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida din această seară. Nemţenii au deschis scorul prin Gafiţa, în minutul 25, în timp ce Stromajer a înscris pentru Pandurii, în minutul 50.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
avg11
avg11  •  25 Iulie 2011, 00:27

Meci interesant, insa intre doua echipe ce si-au aratat limitele. Gafita pare un jucator promitator, Chiacu nu a parut deloc de pe planeta asta, Stomajer a avut un sut foarte bun. Vremea a fost urata si cam a alungat spectatorii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează