FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

Grigoraș transferă un fost campion » Jucătorul vine gratis la ASA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2015 09:58

Odată cu venirea lui Petre Grigoraș la cîrma echipei, tîrg-mureșenii se întăresc pentru a-și consolida poziția a șasea, ultima care duce în play-off. Cea mai recentă achiziție a ardelenilor este Laurențiu Buș, fost campion cu Oțelul Galați.

Buș a evoluat ultima dată pentru Dunărea Călărași, sub comanda lui Ionel Ganea. El a jucat și în grupele UEFA Champions League, alături de Oțelul. Transferul se va face fără niciun ban.

”Am primit pe fax un document de la ASA Târgu Mureș. Laurențiu Buș va merge să joace acolo și pleacă gratis. A venit gratis și este normal ca el să plece fără să cerem un ban în schimb.

În momentul în care a semnat cu noi, a cerut ca în contractul său să îi fie trecută o clauză prin care el poate pleca gratis la orice echipă din Liga I”, a declarat Costică Ștefan, președintele Dunării Călărași, pentru site-ul sportcălărășean.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
travka
travka  •  30 Decembrie 2015, 11:28
Postat de ovidiu_3003 pe 30 Decembrie 2015, 10:41

...ASA castiga campionatul...

in ungaria

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Decembrie 2015, 10:41

...ASA castiga campionatul...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează