FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VASLUI, SÎMBĂTĂ, ORA 17:00, DIGISPORT PLUS ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Grigoraş: "Vreau victorie în ultima etapă cu Vaslui"

Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 20:45

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, vrea să încheie cu o victorie acest sezon în faţa formaţiei FC Vaslui, mai ales că e ultimul joc în faţa spectatorilor de la Drobeta Turnu Severin

 

"Aş vrea să încheiem cu o victorie acest sezon, pentru că ar fi încununarea unei munci care a dat roade până la urmă. Şi ultima impresie contează chiar dacă întâlnim un adversar extrem de valoros. FC Vaslui este echipa cu cei mai mulţi jucători care pot face diferenţa şi mă refer aici la un Wesley, Adailton sau Sînmărtean, jucători extrem de valoroşi şi puternici. Se vor lupta până în ultima clipă măcar să obţină locul doi. Sunt convins că ei nu au renunţat la acest obiectiv de a câştiga locul doi. Sper ca publicul din Severin să fie din nou cu noi, şi le mulţumesc pe această cale că ne-au adoptat pentru că ne-am descurcat destul de bine pe un teren străin. Sper ca ultima reprezentaţie a noastră pe terenul din Severin să fie una bună", a spus Grigoraş, conform Mediafax.

Tehnicianul nu are mari probleme de lot pentru această partidă: "Avem aproape toţi jucătorii valizi. Nu vor putea juca Pleaşcă şi Cardoso. Revin Chiricheş şi Lemnaru şi e un lucru îmbucurător. Sper ca la ora jocului să ne prezentăm în formă maximă pentru că numai aşa şi cu determinare mare putem bate Vasluiul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mateuts37
mateuts37  •  20 Mai 2011, 21:52

GRIG, ia si bate tot, OTELUL pe primul loc!!!! multumim pentru sprijin caci e si meritul tau la galati

Vezi toate comentariile (1)
Comentează