FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, LOOK, LIVETEXT PE GSP.RO

Griji în tabăra Stelei după boicotul ultraşilor » Raul Rusescu: ”Sîntem pe primul loc, dar nu ştim cum să-i readucem lîngă noi”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 17:26

Raul Rusescu a vorbit astăzi într-o conferinţă de presă şi a prefaţat partida cu Rapid de duminică, de la ora 20:30, meci ce va fi în direct la Look tv, Digisport 1 şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Atacantul în vîrstă de 26 de ani consideră că giuleştenii au făcut transferuri foarte bune în această iarnă şi se aşteaptă la un meci cu multe goluri pe Ghencea.

"Va fi un meci frumos, un derby. Cred că se vor marca goluri. Ştim, în mare parte, ce vor face ei mîine seară. Rapid are o echipă mai bună decît în tur, au adus jucători de calitate, importanţi, însă, noi trebuie să ne facem jocul nostru. Evoluăm acasă şi trebuie să cîştigăm!", a spus Rusescu.

Fotbalistul Stelei a continuat şi consideră de neînţeles atitudinea fanilor roş-albaştrii de a nu fi prezenţi la stadion pentru a-şi susţine echipa.

"Sîntem pe primul loc, la o diferenţă destul de mare, sîntem aproape de finala Cupei Ligii, sîntem în semifinalele Cupei României, practic sîntem aproape de a bifa toate obiectivele, iar asta înseamnă că toţi suporterii trebuie să fie la stadion. Nu ştiu de ce nu sînt prezenţi. Mai mult decît să practicăm un fotbal frumos şi victorios, nu ştiu ce putem face ca să-i readucem lîngă noi", a mai adăugat Rusescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
andrei.f
andrei.f  •  22 Februarie 2015, 12:19

Cu sau fără mai ştiu eu ce galerii, Steaua câştigă diseară !

qpax
qpax  •  22 Februarie 2015, 05:42

Deasemnea ... am mai spus ... o politica de comunicare decenta cu fandom-ul TINTA! Fanii au intodeauna nevoie de informatii prompte si clare, despre echipa pe care o sustin ... mai ales in astfel de situatii ... in care dreoturi esentiale ale Clubului ... sunt in litigiu ... cel putin la nivel de propaganda! Comunicare la Steaua ... destul de SUBTIRE si RARA, si total neorganizata ... in sensul uror mesaje consiustene si comune! Am vazut de multe ori mesaje, comunicate si interviuri ... divergente ... mai alesdupa sechestrarea lui Buceal ... fiecare din staff ... declara ce-i trece lui prin cap ... de parca si-ar face propria biografie ... exprimati parareile clubului, nu pararile personale!

qpax
qpax  •  22 Februarie 2015, 05:33
Postat de qpax pe 22 Februarie 2015, 05:29

Oricare club de pe lumea asta ... de o anumita anvergura ... si la care vorbim de milioane de fani ... are o astfel de strategie, de atragere a unei categorii de fani la stadion, si isi creaza niste politici de marketing si management, in sprijinul acestei indeplinirii acestei strategii! Din pacate ... tot ce am vazut la clubul Steaua in ultimii ani ... inclusiv declaratii libidinoase ale lui Mihai Stoica ... au fost acea de a umili, fanii civilizati, in detrimentul unor golani de peluza care au cu totul alte preocupari, decat FANSHIP-ul ... ei schimba investitori, schimba manageri, etc... nimic care tine efectiv de sport, de fotbal, de spe3ctacolul din teren!...

au propriulul lor meci .. .cu galeriile rivale, si chiar cu conducerea ... si folosesc toate metodele din Ghidul Golanului Amator ... in forma organizata! Deci este alegerea clubului Steaua, daca vrea sa se asocieze cu acest gen de gasti ... incidente cu lumea interlopa ... in detrimentul unor FANI ... care nu alte meciuri si altceva de castigat ... decat sa sustina echipa si conducerea in obiectivele comune, care le avem, pentru a obtine performata de nivel cat mai inalt! Sunt momente cant trebuie sa alegi, si in viata, si in sport! Alegeti si voi!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează