FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASA TÂRGU MUREȘ 2-0

Grozavu după ce s-a împăcat cu jucătorul pe care l-a lovit: "Nu sunt un tip ranchiunos" » Ce spune și Golofca după victoria cu ASA

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 22:29

Leo Grozavu, tehnicianul celor de la FC Botoșani, s-a declarat mulțumit de rezultatul partidei cu ASA Târgu Mureș, scor 2-0.

Totodată, tehnicianul a vorbit și despre cazul lui Golofca. Antrenorul și jucătorul par că au îngropat securea războiului, cei doi îmbrățișându-se cu patos după golul reușit chiar de jucătorul pălmuit în urmă cu trei săptămâni.

"Sunt trei puncte foarte importante, care ne asigură o oarecare liniște. Trebuie să-mi felicit jucătorii pentru ultimele 60 minute, primele 30 au fost mai anevoioase.

Vom avea un meci dificil miercuri, cu Voluntari.

Suntem pe locul doi, o poziție provizorie. Orice echipă care pierde două meciuri intră în zona periculoasă, cum, la fel, dacă se impune în două partide, evadează și urcă în clasament. 

Am pus multă presiune, am ieșit mai bine de la pauză. Am fost inspirat, l-am introdus pe Buș în partea stângă. Dacă eram mai atenți, puteam să ne desprindem și mai clar.

Subiectul Golofca trebuie închis. L-am titularizat pe Golofca pentru că se pregătește bine. Nu pun orgoliul înaintea valorii jucătorilor.

Nu sunt ranchiunos. Important e că jucătorul să-și facă treaba. S-a făcut prea mult scandal referitor la acel incident. Jucătorul care merită să joace, joacă, poate să mă și înjure, nu mă deranjează.

Îmi asum ce am făcut, pentru mine a fost o lecție de viață și am avut foarte multe de învățat. A fost un gest izolat, nu mai vreau să revin asupra lui.  

Moruțan va fi un jucător foarte important la nivelul primei ligi. Are multă personalitate și asta apreciez la el", a spus Leo Grozavu, la TV Digi Sport

"Mă bucur că am marcat. Sper să mai marchez, este abia al cincilea meu gol. 

Leo m-a luat în brațe, eram fericit, nu mai știu ce mi-a spus mai exact. Ce a fost a fost, sunt jucător profesionist, m-am antrenat bine. Astăzi am jucat, am marcat și sunt foarte fericit pentru asta

Jucăm toate meciurile la victorie, la fel ca astăzi. O să muncim la fel de mult și sperăm să terminăm cât mai sus" Cătălin Golofca, la TV Dolce Sport

FC Botoșani a învins-o pe ASA Târgu Mureș, scor 2-0, și înlătură definitiv emoțiile retrogradării. (AICI ai detalii despre partidă)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  01 Aprilie 2017, 08:15

Vreți sa aveți ...portretul la zi al gunoaielor umane de lafrf?Mizerabil ul de patron de la Botoșani i-a cumpărat pe tembelii de la comisie iar *** de grozavu nu a primit nici o etapa suspendare,pentru o fapta pentru care în alta tara era trimis la lucreze la gunoieri!Va mai mirați ca România a fost depășită și de Burkina Faso!!!???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hatertype
hatertype  •  31 Martie 2017, 23:53

Halal reporter, Grozav e o imitatie de fotbalist, tu in articol ai treaba cu Leo Grozavu, antrenor. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius.bxl
marius.bxl  •  31 Martie 2017, 23:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează