FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, AZI, 21:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

GSP a avut dreptate, Alexandru Tudor arbitrează finala toamnei » Dinamoviştii îl acuză că e CFR-ist!

Articol de - Publicat sambata, 05 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2011 22:09

Tudor e arătat cu degetul de "cîini" că, în aprilie 2010, a facilitat calificarea clujenilor în finala Cupei, chiar în detrimentul roş-albilor


Delegarea lui Alexandru Tudor la CFR - Dinamo a stîrnit nemulţumire în birourile din Ştefen cel Mare. Arbitrul de 40 de ani a fost trecut pe lista neagră de roş-albi în luna aprilie a acestui an, ei cerînd CCA ca Tudor să nu mai oficieze la meciurile lui Dinamo! Ce s-a întîmplat de dinamoviştii sînt atît de supăraţi pe "Brad Pitt"? Două episoade recente, coincidenţă sau nu, au avut loc la Cluj:

1. Pe 14 aprilie 2010, Dinamo se deplasa în Gruia pentru returul semifinalei Cupei României, după un 1-1 în Ştefan cel Mare. "Cîinii" au pierdut cu 2-1, chiar dacă au avut un om în plus timp de o repriză, după o talpă a lui Edimar pe tibia lui Kone. Cînd CFR avea 1-0, Andrei Cristea a fost faultat în careu, dar Tudor a lăsat jocul să continue. "Alexandru Tudor ar trebui declarat Cetăţean de onoare al CFR. Nu a dat un penalty mai mult decît clar şi şi-a acoperit eroarea cu o alta, acordînd cartonaş galben pentru simulare", a răbufnit Nicolae Badea atunci.

2. În primăvara acestui an, Dinamo a pierdut la Cluj tot cu 2-1, dar de data aceasta cu Universitatea. La centru, tot Tudor. Clujenii au învins graţie golului lui Nasser, care înainte îl faultase pe Diabate, lucru nesancţionat de "central". "A fost o influenţare clară a rezultatului, arbitrajul a fost presărat cu erori. Golul Universităţii a venit în urma unui fault în atac! Nu e prima dată cînd se întîmplă", a spus acelaşi Badea.

"După stagiile făcute în Liga 1 şi a 2-a, Tudor ar trebui să facă şi un stagiu de odihnă! E cam obosit şi nu vede multe faze clare"
Nicolae Badea, în aprilie 2010

"E inuman ca acest arbitru să mai fie în Liga 1! Nu e meci să nu-l facă praf, nu ştie meserie şi e labil psihic acest bufon. Nu există an să nu facă praf 3-4 partide, ce valoare să aibă?!"
Cristi Borcea, în aprilie 2010

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
andy.s
andy.s  •  05 Noiembrie 2011, 22:28

Alexandru Tudor bolnav de forte.....

nightwishh
nightwishh  •  05 Noiembrie 2011, 20:07
Postat de titiduru22 pe 05 Noiembrie 2011, 01:59

Nu stiu daca este cheferist dar pot sa va spun ca este antidinamovist convins. Cine nu-si aminteste meciul din Giulesti cu Rapid cand la Dinamo juca G. Popescu ??? Pur si simplu ne-a facut praf cu 11 m vreo doua parca si maniera lui specifica de arbitraj !!!

Asa, daca ai o memorie atat de solida poate iti amintesti si meciul Steaua - CFR de acum 3 sezoane din Ghencea si ce a facut Tudor atunci CFR-ului ... Numai 3 penalty-uri super clare in favoarea CFR neacordate...

mayra
mayra  •  05 Noiembrie 2011, 19:10
Postat de mert pe 05 Noiembrie 2011, 13:05

Arbitreaza tudor???????????????nu avem cum sa castigam.

Nu pentru ca arbitreaza Tudor nu o sa castigati , o sa pierdeti pentru ca Borcica a dat doar sampanie pe cand astia de la CFR lucreaza cu cash , au din belsug dati de oculta , inca nu am aflat de unde are Arpy banutii pentru intretinerea echipei , sunteti mici copii daca credeti ca veti lua campionatul doar cu sampanie daca nici Jiji al nostru nu a facu nimic cu ingerasii . Favoritii Nasului si ai lui Corleone anul acesta sunt "imaculatii" de la Rapid si CFR , uitati-va la arbitrajele lor si analizati , veti fi uimiti sa vedeti cum "gresesc" in favoarea lor si cum Coman e s"sfatuit" de Pitttudor sa se dea lovit pentru a scapa de cartonasul rosu in meciul cu St

Vezi toate comentariile (41)
Comentează