FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE VIDEO Cum ar fi reacționat Dănciulescu în cazul demiterii lui Niculescu: "Am mers cu o singură persoană cap-coadă"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 19:09

Ionel Dănciulescu a fost invitat în emisiunea GSP LIVE, unde a vorbit despre demiterea lui Claudiu Niculescu de pe banca lui Dinamo. 

Fostul conducător dinamovist crede că este o decizie greșită din punct de vedere moral, dar care poate avea rezultate în clasament. 

"Nici nu știu ce să zic. No comment. Eu unul n-aș fi făcut niciodată așa ceva. Moral mi se pare o mutare urâtă. Probabl cei din conducere și-au dat seamă că doar nea Mircea poate duce echipa în play-off. Cu toate că și el va lucra cu aceeași jucători", a declarat Dănciulescu la GSP Live

Pus în fața unei situații fictive: să fie conducătorul lui Dinamo în momentul mazilirii lui Niculescu, Dănciulescu a fost întrebat dacă ar fi demisionat, în semn susținere pentru antrenor. 

"Eu sunt omul care sunt loial întotdeauna clubului. Probabil nu aș fi plecat. Eu am mers cu o singură persoană cap-coadă, domnul Negoiță în acest caz". 

Vezi și: GSP LIVE VIDEO Ca pe vremea Securității! Dezvăluiri șocante de la Dinamo: "S-au controlat telefoanele și s-a depistat cine dădea informații presei"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează