FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dumitru Dragomir a dat verdictul în disputa Nistor-Bratu: „Să-și vadă de treaba lui”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 11:09

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al LPF, a comentat, în direct la GSP Live, conflictul dintre Florin Bratu, fostul antrenor al lui Dinamo, și Dan Nistor, actualul căpitan al „câinilor”. 

Animozitățile dintre cei doi s-au reaprins după ce Florin Bratu a ieșit în presă și a dezvăluit salariul fotbalistului. Nistor nu s-a lăsat mai prejos și l-a atacat pe fostul său antrenor: „Bratu n-are de ce să vorbească despre Dinamo. Ar trebui să tacă din gură, că n-a făcut nimic atunci când a fost antrenor aici. Se mai dă și mare dinamovist”, a spus Nistor. 

„Dinamo nu m-a dezamăgit, dar m-a dezamăgit cearta dintre Bratu, Nistor și Prunea. Bratu e un tânăr de mare perspectivă, a fost fotbalist trăsnet și e un tip elegant, care are verbul la el. 

Domnule, Bratu e un adevărat dinamovist. Îl atacă Nistor...a jucat Nistor cât Bratu la această echipă? Nistor să-și vadă de treaba lui, că e și el la sfârșit de carieră”, a declarat Dumitru Dragomir, la emisiunea GSP Live. 

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Negoiță, decizii șoc! Florin Prunea și Ionel Dănciulescu OUT din „Ștefan cel Mare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  11 Decembrie 2019, 11:13

interesant este cine da verdicte. dragomir este tipul de smecher care joaca la multiple capete. tipul de parvenit clasic *** care din militean barbugiu a ajuns pe la fc scornicesti facea plecaciuni pe la postelnicu dar nu ezita cind putea sa ii aiba la mina. si stie multe pentru ca asa s-a descurcat in viata si a facut-o chiarfoarte bine. are omul bani hoteluri restaurante si este inca in... viata. sint sigur ca ii are la mina pe multi dar de aici si pina in a-i cere parrerea unui puscariabil este catastrofal pentru presa. sint multi altii care isi pot da cu parerea. sigur a bratu s-a referit la banii luati de jucatori avind salarii mari si neimplicarea lor in joc. ce au jucat la hermanstadt a fost ceva asemanator cu nationala si suedia sau echipa de handbal care si-a propus orice dar sa nu piarda de la unguroaice. penibili sportivi. dar cel mai bine bratu facea sa nu se lege de bani de alti probleme care nu-l privesc. vorbesti de fotbal si nu te bagi in bucatoaria echipei. asta da. asa ca intrebati-l pe dragomir si cind va fi marele cutremur si daca el va scapa. cumvor c reste nepotii lui si daca si-a platit taxele. imi este rusine de nerusinea acestui individ.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  10 Decembrie 2019, 11:29

nistor,la astra giurgiu sunt 3 salarii restante,și au trecut pe primul loc,la tine e gura mare și minte puțină,din parte mea du-te mă, pe pârtie...

pote
pote  •  09 Decembrie 2019, 17:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează