FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GSP vă prezintă în premieră organigrama oficială a Stelei » MM, manager cu jumătate de semnătură!

Articol de , - Publicat sambata, 15 ianuarie 2011 00:00

Mihai Stoica e nemulţumit că, deşi are poziţia cea mai înaltă dintre angajaţi, n-are dreptul să semneze


GSP vă prezintă în premieră organigrama oficială a Stelei, reaşezată după venirea lui MM , dar şi a "scandalului" drepturilor TV ale amicalelor

Mihai Stoica e nemulţumit că, deşi are poziţia cea mai înaltă dintre angajaţi, n-are dreptul să semneze

GSP vă prezintă în premieră organigrama oficială a Stelei, reaşezată după venirea lui MM , dar şi a "scandalului" drepturilor TV ale amicalelor

Steaua începe astăzi, o dată cu debutul primului cantonament, pregătirea oficială pentru retur, însă n-a reuşit să-şi pună încă ordine în club. Materialul publicat de GSP la începutul acestei săptămîni, prin care se dezvăluia că MM Stoica a fost bănuit de oameni din conducere că a încercat să ofere drepturile TV ale amicalelor din Antalya celor de la DigiSport, a deschis o discuţie care n-a fost lămurită atunci cînd MM s-a reîntors ca manager: cum arată organigrama Stelei şi cine cui se subordonează oficial?

MM peste Argăseală în teorie, dar sub el în acte
GSP vă prezintă în premieră structura clubului, dar şi unele decizii şi întîmplări extrem de importante care s-au petrecut în club. Primul lucru pe care MM l-a aflat atunci cînd a revenit a fost că el nu va avea drept de semnătură. Acest statut îl au în acest moment doar doi oameni în club, Valeriu Argăseală şi Iulian Ghiorghişor, cei care formează şi structura de conducere a Consiliului de Administraţie.

Aceştia doi, cu putere mai mare pe hîrtie, sînt totuşi angajaţi ca director general şi director economic, funcţii care, în orice firmă, sînt sub cea de manager general! Pînă la momentul drepturilor TV ale amicalelor, MM şi cei doi s-au intersectat extrem de puţin, deoarece Stoica s-a ocupat doar de latura sportivă şi de propuneri de transferuri.

"Am o relaţie foarte bună cu Valeriu Argăseală, întrebaţi-l dacă nu mă credeţi! În plus, ascult toate părerile oamenilor din club deoarece am lucrat mereu în echipă"
Mihai Stoica, ieri la sport.ro

Întîmplarea de la "Palat"
După dezvăluirea GSP, MM ar fi avut un acces de furie în club. El l-a sunat pe Becali pentru a se întîlni între patru ochi, apoi s-a dus la "Palat" cu gîndul să-i ceară patronului să-i ofere drept de semnătură, pentru a nu mai fi pus în situaţia de a nu putea decide ceva.

MM a ajuns acolo, iar la discuţia cu Gigi a luat parte şi Virgil Becali. "Patroane, situaţia e gravă, gravă de tot. Nu mai putem continua aşa!", a apucat să spună MM. Becali a replicat: "Mihai, ce e? S-a întîmplat ceva cu soţia ta, cu fata ta? Nu? Atunci nu e nimic grav, stai liniştit". MM s-a resemnat şi nici măcar n-a mai deschis discuţia cu Becali referitoare la puterile sale, însă Gigi oricum îşi anunţase în club oamenii că "nu îi voi da deocamdată drept de semnătură".

"Vreau putere deplină în club şi nu mă voi subordona niciodată unei alte persoane în afara patronului clubului!"
Mihai Stoica, manager general Steaua

Semnătură pe "semnătură"
Surse din interiorul Stelei susţin că e foarte posibil ca MM, atunci cînd se va întoarce din cantonament, să primească drept de semnătură, dar nu pentru absolut toate deciziile clubului. MM va fi împuternicit să poată semna anumite lucruri, dar nu contracte de publicitate, de drepturi TV ori alte lucruri care implică sume financiare importante.

Mai mult, Gigi Becali, după ce a fost informat de "cazul drepturilor TV ale amicalelor", le-a spus apropiaţilor săi din club să supravegheze orice acţiune a lui MM care implică financiar clubul.

"Propunerile i le fac patronului, iar ultima persoană cu care mă consult e Teia Sponte"
Mihai Stoica, manager general Steaua

MM, numărul 1 pe latura sportivă
Surse din club au dezvăluit că MM are putere mare atunci cînd vine vorba de
transferuri sau de decizii care privesc direct jucătorii. Transferurile lui Dică şi Gabi Matei, propuneri exclusive ale lui, dar şi introducerea cantonamentului în seara de după meci sînt exemple că Gigi şi ceilalţi din club nu numai că nu-i contestă această autoritate, dar au acceptat toate propunerile lui.

Jumătate de organigramă în cantonament
O dovadă clară că structura clubului a fost bine structurată e faptul că azi, cînd echipa va merge în primul stagiu, vor pleca alături de jucători toţi oamenii care se ocupă de latura sportivă de la Mihai Stoica în jos: Narcis Răducan, Marius Ianuli, Marius Lăcătuş şi întreg staff-ul acestuia. Nici Argăseală, nici Ghiorgişor şi nici măcar Duckadam nu vor însoţi însă echipa.

Birouri la "oficială" şi la "vestiare" :)
Nu numai organigrama clubului e separată pe două bucăţi, cea sportivă şi cea administrativ-executivă, dar şi aşezarea birourilor de la stadion a suferit modificări. MM şi Narcis practic stau toată ziua la vestiare, cu jucătorii şi cu staff-ul tehnic. "Ei au birourile acolo, la tribuna a II-a, la echipă, noi, ceilalţi, la sediul clubului, la tribuna oficială, în spatele lojelor", a spus Duckadam.

Duckadam: "În club nu există comunicare"
Unul dintre oamenii care apar în organigramă, Helmuth Duckadam, a ieşit public şi a dezvăluit ce probleme sînt în interiorul Stelei. "În club nu există comunicare. Cam fiecare lucrează pe părticica lui şi nu comunică în rest. Mi-ar plăcea să fie o atmosferă mai apropiată", a spus fostul mare portar din anii '80.

"Eu sînt preşedinte de imagine. Cred că mulţi din club sînt invidioşi pe mine. De ce? Pentru că îmi fac singur programul şi nici nu depind de rezultate"
Helmuth Duckadam

MM şi "coşmarul" Piţurcă
Mihai Stoica a comentat ieri şi declaraţia lui Piţurcă, fostul selecţioner spunînd: "Gigi să tacă din gură, parcă văd că peste o lună mă sună disperat să mă ia antrenor". "Ha-ha-ha, asta e gluma anului. Eu nu decid în locul lui Gigi, dar cînd va apela la Piţurcă e ca şi cum mi-ar spune mie să plec. Nu că ar fi imposibil, că s-a mai întîmplat să plec, dar eu nu voi lucra niciodată cu Piţurcă", a spus MM.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  11 Iunie 2013, 01:24
Postat de gio1 pe 15 Ianuarie 2011, 23:40

Intrebarea cea mai interesanta este in Antalia, cu cine "doarme" Mimi in camera??

cu mache :)))

venus_florin
venus_florin  •  16 Ianuarie 2011, 00:42

ha ha ha

gio1
gio1  •  15 Ianuarie 2011, 23:40

Intrebarea cea mai interesanta este in Antalia, cu cine "doarme" Mimi in camera??

Vezi toate comentariile (30)
Comentează