FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Guilherme l-a luat peste picior pe Stăncioiu după aroganța la adresa Stelei: "Amuzant! O să vedem noi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 13:01

Fundașul Stelei, Guilherme Haubert, e convins că echipa sa va cîștiga campionatul, iar meciul împotriva Oțelului este un bun prilej pentru a se distanța față de locul 2. 

Brazilianul i-a răspuns lui Edi Stăncioiu care a avut o aroganță la adresa campioanei. 

„Rezultatul de ieri pentru noi a fost o surpriză fericită. Și avem șansa să refacem distanța liniștitoare față de locul 2.

Nu mă așteptam ca CFR să îi facă viața atît de grea lui ASA, dar sîntem fericiți cu rezultatul, dar ne gîndim doar la noi. Nu avem meci ușor cu Oțelul, cred că fiecare echipă care vine să joace aici vine să dea totul pe teren cu Steaua.

Noi trebuie să arătăm, însă, cine sîntem. Sîntem la doar un punct de locul 2, trebuie să intrăm 100% concentrați pe teren, e un meci foarte important. Dacă vom cîștiga, suntem iar la 4 puncte de locul 2.

Este vina noastră, a jucătorilor, că nu cîștigăm. De asta trebuie să arătăm cine sîntem și duminică. Sîntem toți supărați că nu cîștigăm, că am lăsat ASA să se apropie de noi”, a declarat Guilherme Sitya, fundașul stânga al Stelei, conform Digi.

...despre Stăncioiu: „Nu m-a deranjat aroganța lui Stăncioiu, cred că e chiar amuzant. Dacă ar fi fost pe primul loc, înțelegeam. Dar așa, el e pe locul 2, el trebuie să vină după noi. Avem meci direct cu ei, iar dacă vom cîștiga duminică, cu Oțelul, sîntem la 4 puncte de ei.

Ne ambiționează, ne dau motivație astfel de declarații. O să vedem cine va juca pe Național Arena în Champions League”, i-a răspuns brazilianul goalkeeperului lui ASA.

"Meciul cu Steaua va fi ușor. Mergem fără nici un fel de presiune. Jucăm în Champions League pe Național Arena, să nu supărăm steliștii, să vadă și ei meciuri de Champions League", spusese Eduard Stăncioiu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
nelu1976
nelu1976  •  18 Aprilie 2015, 17:38

Am mai vazut viteji de teapa asta si editiile trecute. Foarte probabil o sa le retraga licenta pentru mituirea arbitriilor. Minim retrogradare.

tonyys
tonyys  •  18 Aprilie 2015, 16:30

asa termina la minim 10 pct in spatele Stelei si sa vedem daca nu-i depasesc craiova in clasament.

qwerty007
qwerty007  •  18 Aprilie 2015, 15:26
Postat de adrian1984. pe 18 Aprilie 2015, 15:15

Si-au dat viata, exprimare bombastica, au jucat f bine dar au ratat nepermis de mult.

Poate e un pic bombastica,dar au facut totusi cel mai bun meci al lor ! Oare de ce ??? Teoria conspiratiei : au fost stimulati dar nu cred asta,Minca de ce nu a fost,...Mircea Sandu o sa puna o vorba buna la Tas,...razbunare ca si din cauza la fostii jucatori ce in present joaca pt. ASA CFR a fost depunctata,etc.etc !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează