FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Guilherme nu mai semnează cu Astra » Ioan Niculae: "E prea ocupat să stea prin baruri"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 15:28

Ioan Niculae a dezvăluit că Astra va perfecta luni încă un transfer: un mijlocaş dreapta care a mai evoluat în prima ligă spaniolă!

"Luni vom parafa contractul unui nou jucător, după care, zilele viitoare, vor mai veni doi jucători. Este un jucător cu mulţi ani în Primera şi mai are un frate geamăn, care în ultimul sezon a evoluat în Anglia.

Dacă va veni şi fratele geamăn, care este fundaş stânga, atunci nu ne va mai interesa Guilherme. Ăla n-a avut timp să vină să semneze contractul pentru că de o săptămână stă numai prin baruri", a declarat Ioan Niculae pentru digisport.

Guilherme Sitya a venit în România în iarna anului 2012, la Concordia Chiajna, iar la finalul sezonului s-a transferat la Petrolul.

92 de prezenţe în campionatul şi cupa României a avut Guilherme.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (24)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:37
Postat de bvd_magheru pe 04 August 2014, 18:56

O fii gras si infect dar a construit un club sanatos de la zero iar echipa lui in acest moment e peste cea a lui dinamo ca lot . De fapt va place sau nu se bate la campionat in timp ce dinamo e doar o echipa experimentala din nou si din nou si din nou . Lasati gargara . Steaua are un rival serios in acest an . Dinamo nu pentru ca nu conteaza .

club sanatos ? de la zero ? infrctorul asta ? esti prost... informat, scuze. dormi in pace, iti permiti, esti la 20 de mii de km de romania.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:36
Postat de sibelius pe 04 August 2014, 18:58

Il ascunde DNA-ul si pe el in curand...

n-ar fi rau..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:35

Guilherme nu mai semnează cu Astra » Ioan Niculae: "E prea ocupat să stea prin baruri" __ al dreq sekurici... valahe, ce dracu pazesti ?? ia-l la rost !..))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează